Austria F3 Cup a Renault Cup pokračují dále!

Loňské neočekávané problémy se zvýšením poplatků pro jednotlivé série pod patronací FIA se rozhodl řešit Franz Woess podobně, jako tomu bylo již dříve s Interserií, a to nabídnout své závody soukromníkům, tedy jako pohár. Jednání sice ještě pokračují, ale snad se i letos Austria Cup na závodních drahách objeví.

projít na článek

Do Mostu si to namířil rychlý formulový Austria F3 Cup

V rámci MMČR na okruzích a zóny FIA cestovních a formulových vozů se o tomto víkendu v Mostě objeví rakouský pohár plný rychlých formulí Austria Formel F3 Cup a Austria Renault Cup. Na čele poháru stojí pevně Andre Rudersdorf z týmu Mac-On.

projít na článek

Austria F3 cup nese jméno vítěze i Petra Křížana

Některé seriály potichu skončily, některé se několikrát přejmenovaly a jedou stále, řeč bude o Austria F3 Cupu, Remus Cupu a nakonec už Drexler Automotive F3 Cup, tedy pohár rychlých F3 formulí, doplněný F Renault, či F4.

projít na článek

Drexler Automotive F3 Cup zakončil v Maďarsku

Formulový pohár, dříve známější pod názvy Austria F3 Cup, či Remus Cup zakončil svou premiérovou sezónu pod novým sponzorem a v poli F3 a F Renault se v sezóně objevili v Mostě i Brně české tváře.

projít na článek

Drexler Cup při Nascar: Češi na stupních vítězů

Po týdenní přestávce se do dění vrátila série Drexler Automotive Formel Cup, alias AFR Pokal, již dříve působící v ČR pod názvy Austria F3 Cup, či Remus cup. Minulý týden na autodromu Enza a Dina Ferrariových kraloval Švýcar Sandro Zeller, který dvakrát z

projít na článek

Austria Guide

Top Articles in Austria Expat Guide Austria at a Glance With its lush alpine meadows and picturesque towns, Austria has always attracted vast numbers of tourists. If you consider moving to…Read more Austria at a Glance The beautiful “Alpine Republic” has

projít na článek