Auto pro každého

Mysl te si, frac34;e byste dok zali u frac34; frac34; t bez automobilu? J si mysl m, frac34;e je opravdu hodn lid , kte by tohle nedok zali, proto frac34;e mnoho lid je u frac34; na automobilu opravdu hodn z visl frac12;ch, tak frac34;e p edpokl d m, frac34;e by se opravdu hodn t frac34;ce vzd vali automobilu. J se tomu ale nediv m, i kdy frac34; j tedy ne d m automobil, proto frac34;e nem m idi sk opr vn n a ani m to n jak nezaj m a nel k m to. Ale jist v m, frac34;e i tak bych se bez toho praktick ho aut ka neobe la. Na t st u n s v rodin maj pln v ichni idi sk opr vn n , tak frac34;e kdy frac34; n kam pot ebuji zav st anebo sp ch m, tak potom nen nic jednodu ho, ne frac34; kdy frac34; n koho v rodin popros m, proto frac34;e u n s v rodin m celkem osm len idi sk opr vn n . Tak opravdu nen slo frac34;it , abych n koho na la, kdo m as, aby m n kam odvezl. A samoz ejm , frac34;e tak v frac34;dycky p isp ji n jak pen ze na benz n, proto frac34;e jinak by m asi nikdo nevozil, a nav c zadarmo to nechci, proto frac34;e j si mysl m, frac34;e zadarmo ani ku e nehrabe. A i kdy frac34; je to rodina, tak v m, frac34;e benz n n co stoj a kdy frac34; t eba pot ebuji odv zt n kam t eba do vzd lenosti t iceti nebo pades ti kilometr , tak je logick , frac34;e m n kdo vozit zadarmo nebude. Nav c benz n a nafta jsou docela drah , tak frac34;e si mysl m, frac34;e nikdo zadarmo tohle d lat nebude. A m m tak svoje kamar dky, kter mi tak kdy frac34;tak ob as n kam zavezou anebo spolu jezd me na diskot ku anebo n kam na v frac12;lety. Ani v m nemus m popisovat, tak opravdu miluji v frac12;lety automobilem. Je to opravdu perfektn . Nejlep je, kdy frac34; jedeme t eba n kam hluboko do p rody, kam se autobus nebo vlak v bec nedostane. Jednodu e tam mus te jet automobilem nebo na kole, anebo t eba na n jak lehk mal motorce. A pokud vy doma nem te nikdo idi sk opr vn n , tak opravdu v m rad m ud lejte si ho. Je to opravdu praktick a mysl m si, frac34;e toho vyu frac34;ijete, i kdy frac34; si t eba mysl te, frac34;e ne. Tak v te, frac34;e jednoho dne to ur it vyu frac34;ijete a budete r di, frac34;e m te idi sk opr vn n . Článek Auto pro každého se nejdříve objevil na Tajné Vědy.

projít na článek

Novinka: Auto Carrera EVO - 27699 Ford GT Race Car, No.67

Ford GT Race Car, No.67 Auto pro autodráhu řady Evolution v měřítku 1:32. Funkční přední a zadní světla.

projít na článek

Kola dělaj auto!

Udělejte radost sobě i svému autu a poříďte si nové krásné leštěné alu disky a přitom ušetřete! Dobrá kvalita za super ceny! Nabízíme velký výběr leštěných hliníkových disků Gepard a jiné značky v mnoha rozměrech a designech.Některé druhy disků si můžete

projít na článek

Registrujte si domény AUTO, CAR, FAMILY

Nové generické TLD domény v nabídce jsou domény .car, .cars, .auto, .family, .feedback.

projít na článek

Doporučení

Filmark převede Vaše představy do profesionální podoby. Doporučuji ke spolupráci. J. Dušek, ŠKODA AUTO Vysoká škola Ředitel Škody Auto Vysoká Škola, Ing. Jan Dušek Článek Doporučení se nejdříve objevil na Filmark, Videoprodukce Fotograf.

projít na článek

500 MB e-mail pro každého

Nabízíme e-mail o kapacitě až 500 MB u každého www programu.

projít na článek