Autobus do Podbořan na iDNES

Petr Linhart zve posluchače do Sudet. Poslechněte si jak.   (tedy vlastně - klikněte si na název článku... :-)  

projít na článek

Autobus do Podbořan už vyjel v plné parádě.

Album Autobus do Podbořan vyšlo u Indies MG v pondělí 6. dubna ! Koupit si ho můžete u Indies MG nebo také zde u Linharta . První článek o albu - anonci s ukázkami najdete na idnes . Vyprávění o písničkách, texty, ukázky a fotografie najdete zde . A srdeč

projít na článek

Recenze Autobusu do Podbořan od Milana Tesaře

Recenzi alba Autobus do Podbořan, která čerstvě vyšla na hudebním webu Proglasu, si můžete přečíst na linku http://hudba.proglas.cz/detail-clanku/petr-linhart-autobus-do-podboran.html .

projít na článek

Autobus do Podbořan je už k mání na mp3 !

Moje nové album Autobus do Podbořan, vzniklé s velikou podporou Marka Štiftera a kapely 29 Saiten vyjde sice až 6.4., ale v mp3 variantě si ho můžete koupit už teď ! A také si objednat CD nebo poslechnout ukázky. Stačí kliknout na logo.       

projít na článek

Autobus do Podbořan na Proglasu v pořadu Jak se vám líbí ?

Rozhovor s Linhartem o albu Autobus do Podbořan, o kapele Čp.8, o Majerovkách a o lecčems dalším, vedený kolegou Osamělým písničkářem Martinem Evženem Kyšperským, si můžete naladit v pondělí 17. května v 19.15 na vlnách Rádia Proglas .

projít na článek

Autobus do Podbořan na Proglasu 19. června v pořadu Jak se vám líbí ?

Rozhovor s Linhartem o albu Autobus do Podbořan, o kapele Čp.8, o Majerovkách a o lecčems dalším, vedený kolegou Osamělým písničkářem Martinem Evženem Kyšperským, si můžete naladit v repríze v sobotu 19. června v 15.00 na vlnách Rádia Proglas  nebo poslec

projít na článek