Autobus do Podbořan na montážní lince

Novou fotogalerii ze studia Lineart si můžete prohlédnout zde

projít na článek

Recenze Autobusu do Podbořan od Milana Tesaře

Recenzi alba Autobus do Podbořan, která čerstvě vyšla na hudebním webu Proglasu, si můžete přečíst na linku http://hudba.proglas.cz/detail-clanku/petr-linhart-autobus-do-podboran.html .

projít na článek

Autobus do Podbořan je už k mání na mp3 !

Moje nové album Autobus do Podbořan, vzniklé s velikou podporou Marka Štiftera a kapely 29 Saiten vyjde sice až 6.4., ale v mp3 variantě si ho můžete koupit už teď ! A také si objednat CD nebo poslechnout ukázky. Stačí kliknout na logo.       

projít na článek

Autobus do Podbořan na Proglasu v pořadu Jak se vám líbí ?

Rozhovor s Linhartem o albu Autobus do Podbořan, o kapele Čp.8, o Majerovkách a o lecčems dalším, vedený kolegou Osamělým písničkářem Martinem Evženem Kyšperským, si můžete naladit v pondělí 17. května v 19.15 na vlnách Rádia Proglas .

projít na článek

Autobus do Podbořan na Proglasu 19. června v pořadu Jak se vám líbí ?

Rozhovor s Linhartem o albu Autobus do Podbořan, o kapele Čp.8, o Majerovkách a o lecčems dalším, vedený kolegou Osamělým písničkářem Martinem Evženem Kyšperským, si můžete naladit v repríze v sobotu 19. června v 15.00 na vlnách Rádia Proglas  nebo poslec

projít na článek

Autobus do Podbořan už vyjel v plné parádě.

Album Autobus do Podbořan vyšlo u Indies MG v pondělí 6. dubna ! Koupit si ho můžete u Indies MG nebo také zde u Linharta . První článek o albu - anonci s ukázkami najdete na idnes . Vyprávění o písničkách, texty, ukázky a fotografie najdete zde . A srdeč

projít na článek