Autobus v Mozaice

Přepis hudební části rozhlasového pořadu Mozaika (ČRo 3 Vltava), která byla 26.4. věnována albu Autobus do Podbořan, najdete na stránkách ČRo  zde . Autorem pořadu je Adam Radechovský.

projít na článek

Hlaste se na zájezd do Zlína! Již se plní druhý autobus!

Votroci, přihlaste se na VÁNOČNÍ VÝJEZD do Zlína! Vyrazte s námi, uniknout předvánočnímu stresu a přípravám, na fotbal do Zlína. Díky štědrému příspěvku klubu FC Hradec Králové, který zaplatí jeden autobus, vypravujeme dva autobusy za cenu 250 Kč na o

projít na článek

Autobus plný příběhů

Autobus plný příběhů - tak se jmenuje recenze Ivana Kotta v dubnovém čísle Jonáše. Přečtěte si ji třeba zde .

projít na článek

Autobus do Podbořan je už k mání na mp3 !

Moje nové album Autobus do Podbořan, vzniklé s velikou podporou Marka Štiftera a kapely 29 Saiten vyjde sice až 6.4., ale v mp3 variantě si ho můžete koupit už teď ! A také si objednat CD nebo poslechnout ukázky. Stačí kliknout na logo.       

projít na článek

Autobus do Podbořan na Proglasu v pořadu Jak se vám líbí ?

Rozhovor s Linhartem o albu Autobus do Podbořan, o kapele Čp.8, o Majerovkách a o lecčems dalším, vedený kolegou Osamělým písničkářem Martinem Evženem Kyšperským, si můžete naladit v pondělí 17. května v 19.15 na vlnách Rádia Proglas .

projít na článek

Recenze Autobusu do Podbořan od Milana Tesaře

Recenzi alba Autobus do Podbořan, která čerstvě vyšla na hudebním webu Proglasu, si můžete přečíst na linku http://hudba.proglas.cz/detail-clanku/petr-linhart-autobus-do-podboran.html .

projít na článek