Autosklo od pojišťovny

AC autosklo Vám při splnění pojistných podmínek provede výměnu autoskla z povinného ručení a připojištení zdarma. Jsme smluvní partner pojišťoven. Kooperativa,  Uniqa, Triglav, AXA pojišťovna, Direct, Slávia. Pracujeme v Brně, Jihlavě a je-li to potřeba, také u klienta. The post Autosklo od pojišťovny appeared first on Autosklo Brno od AC autosklo.

projít na článek

V AC autosklo Brno se pořád pracuje

Na výměně autoskel pracujeme všichni. Celá naše směna. Oba dva. Přivezte k nám vaše auto a my se o rozbité čelní sklo postaráme. The post V AC autosklo Brno se pořád pracuje appeared first on Autosklo Brno od AC autosklo.

projít na článek

Kalibrace asitenčních systémů

Kalibrujeme asistenční systémy u nových skel. Kamery zase budou snímat přesně. The post Kalibrace asitenčních systémů appeared first on Autosklo Brno od AC autosklo.

projít na článek

Výměna skla u Lincolnu

Vyměnit sklo je potřeba i u luxusnějších aut. Zavítal k nám tento Lincoln s rozbitým sklem. Vyměněno, opraveno. Majitel spokojený. The post Výměna skla u Lincolnu appeared first on Autosklo Brno od AC autosklo.

projít na článek

Montáže autoskel u klientů

Montáž skla dodávky u klienta na dílně The post Montáže autoskel u klientů appeared first on Autosklo Brno od AC autosklo.

projít na článek

Vyhrajte na Vánoce 2014 skútr

Vánoce od AC autosklo Vyhrajte skútr Od 1.7.2014 začíná 2.soutež o nový skútr MAXON 125T. Slosování proběhne 22.12.2014 a předání výhry bude uskutečněno do 31.1.2015 Podmínky souteže: Soutěže se může zúčastnit každý, kdo v termínu soutěže u naší firmy bud

projít na článek