AXA dovolená plná pohody

Ušetřete si cestu ke kartářce a předčítání horoskopů. Není to k ničemu. Nečekaná komplikace nebo přímo pohroma přijde jako blesk z čistého nebe. Nikdo to nečekal, ani vy, ani vaše dvorní kartářka, ani vážený pisatel horoskopu. Přesto je zde situace, ze které nevíte jak ven. Váš pes dostal amok v Londýně a pokousal dva lidi, váš slunečník sebral poryv větru a on vypíchl oko Japonci na vedlejším lehátku, rozbili jste na maděru půjčené auto, protože vás vyděsil osel na komunikaci, nebo jste se otrávili jídlem z místního fasfoodu. Prostě hrůza a děs, místo klidné dovolené nervy, běhání po úřadech, nekonečné omlouvání a vyjádření lítosti, křeče na záchodě a zvracení do kyblíku. Místo dovolené snů dovolená nočních děsů a denní hrůzy. Přitom je pochopitelné, že máte slitování jak s pokousanými lidmi, tak s Japoncem, který přišel o oko nebo snad i s půjčovnou, která zrovna odepsala jeden vůz ze svého vozového parku. Ale co náhrady. Japonec požaduje milion korun, Angličané 300 tisíc, ovšem pokud se rány nezahojí dobře, tak mnohem více a řecká autopůjčovna vymáhá peníze, za které si chce pořídit nejspíš nový Mercedes. Všem těmto nepříjemnostem a děsivým výdajům jste ovšem mohli předejít. Nic nového pod sluncem. Cestovní pojištění, které mohlo být ideálně doplněné o některé prvky připojištění. Mohli jste být kryti. Pojišťovna nabízí cestovní pojištění ve třech základních variantách. Od nejprostšího, které pokryje základní plnění při krátkodobých a nekomplikovaných cestách, přes střední třídu, která postačí na běžné a obyčejné rekreace ve spolupráci s cestovní kanceláří, až po exkluzivní formu, která dokáže vyrovnat opravdu vysoká plnění náhrad. Navíc je možné sjednat ještě dodatková připojištění na různé aktivity, kterým se hodláte oddávat v průběhu vašich cest. Tak neváhejte a peníze ušetřené za nesmyslné předpovědi vizionářek a horoskopy použijte raději do smysluplného pojištění. Článek AXA dovolená plná pohody se nejdříve objevil na Vendee.

  • Web: Vendee
  • Aktualizace: 2.2.2024
projít na článek

Celozávodní dovolená

Wetest Pneu Celozávodní dovolená Vážení zákazníci. V období od 27.12.2023 29.12.2023 bude v naší společnosti probíhat celozávodní dovolená. Článek Celozávodní dovolená se nejdříve objevil na Wetest Pneu.

projít na článek

Dovolená

Vážení přátelé a kamarádi Oznanuj že ode dneška 23.12 do 06.01.2020 - dovolená. Přeji Vám krásné prožití svátků.

projít na článek

Prodej travel domén

V rámci úklidu portfolia nabízím cestovatelské domény. Na některých je obsah a menší návštěvnost. dotovanadovolena.cz + dotovana-dovolena.cz dovolenakorfu.cz + dovolena-korfu.cz dovolena-spanelsko.cz dovolenabulharsko.cz dovolenaitalie.cz faliraki.cz feth

projít na článek

Celozávodní dovolená 2023

Ve dnech 17.7.- 28.7. 2023 proběhne celozávodní dovolená. Více informací Čtěte více Článek Celozávodní dovolená 2023 se nejdříve objevil na KOS.

projít na článek

Užijte si léto plné pohody

The post Užijte si léto plné pohody appeared first on Jitka Ševčíková.

projít na článek