Až do konce prázdnin doprava zdarma!

Produkty GoKavli - prima společník ke snídani, na grilování i na cesty. Slavíme 10 let na trhu, a tak až do konce prázdnin neplatíte za dopravu ani balné! Letní nabídka platí do 31. srpna 2023 pro objednávky nad Kč 1.600 od soukromých osob a s doručením v rámci ČR. Platí do vyprodání zásob. Přejeme pohodové letní dny! Vaše GoKavli

projít na článek

DOPRAVA ZDARMA NA OBJEDNÁVKY OD 2.000,- Kč

Od měsíce února jsme si pro Vám připravili  DOPRAVU ZDARMA NA OBJEDNÁVKY   OD 2.000,- Kč The post DOPRAVA ZDARMA NA OBJEDNÁVKY OD 2.000,- Kč first appeared on ACAI.

projít na článek

Doprava zdarma

Článek Doprava zdarma se nejdříve objevil na danielpaul.cz.

projít na článek

PRÁZDNINY

Vážení rodiče, děkujeme Vám za podporu a spolupráci během uplynulého školního roku. Přejeme Vám i Vašim dětem hezké a hlavně zasloužené prázdniny. Během prázdnin bude škola převážně zavřená, kromě začátku prázdnin (do 4.7.) a konce prázdnin (od 26.8.)

projít na článek

Poslední šance využít doručení zdarma

Do konce srpna zbývají už jen čtyři dny. A poslední čtyři dny zbývají do konce speciální letní akce "Doručení zdarma". Na objednávce tak můžete ušetřit 120 Kč. Nepropásněte tuto poslední šanci ušetřit!

projít na článek

Doprava zdarma do konce března.

Do konce března doprava ZDARMA přepravní společností Zásilkovna na veškeré objednávky! Přicházíme se skvělou zprávou pro všechny naše oblíbené zákazníky. VYUŽÍT DOPRAVU ZDARMA Ano, je to tak necháme vše, co si zakoupíte, doručit až k Vám na výdejní míst

projít na článek