B. Němcová v knihovně

V únoru se mohou návštěvníci pobočky Městské knihovny v Praze na Petřinách seznámit s výběrem prací na téma Život a dílo spisovatelky Boženy Němcové. Místo vernisáže proběhne setkání se čtenáři a to ve čtvrtek 1. února od 17 hodin. Všichni jste srdečně zváni! Ukazka-praci-Bohemia-patchwork-klubu-1.2.2024-1Stáhnout Článek B. Němcová v knihovně se nejdříve objevil na Bohemia patchwork klub.

projít na článek

Literární kavárna v Týnské B. Němcová a K. H. Borovský

V pátek 1. března v 17 hodin se uskuteční vernisáž naší oblíbené kolekce, věnované Boženě Němcové a Karlu Havlíčku Borovskému. Tentokrát ozdobí stěny Literární kavárny v Týnské uličce, nedaleko od Staroměstského náměstí. A chystá se i hudební překvapení.

projít na článek

Beseda v městské knihovně

Také žáci 4. B se zúčastnili besedy v městské knihovně, kde se seznámili s knihou Můj anděl se umí prát a ukázkami z dalších knih, kde je hlavním tématem šikana. Děti vyprávěly různé příběhy, sdělovaly své názory, hledaly řešení.

projít na článek

Beseda v knihovně

Dnes jsme si hezky popovídali v knihovně o našich babičkách a dědečcích. Poznali jsme knihy -  Babička drsňačka a Dědečkův velký útěk. Příběhem nás provedla paní knihovnice, ale konec pohádek nám neprozradila. Tak nám nezbude nic jiného, než si knihy půjč

projít na článek

Změna výpůjční doby vknihovně aarchivu (červenec-srpen)

Změna výpůjční doby v knihovně a archivu (červenec-srpen) platí od 3. července do 1. září 2017. Výpůjční doby: Knihovna pondělí: 8:00–12:00/ 13:00–16:00 středa: 8:00–12:00/ 13:00–17:30 pátek: 8:00–12:00 Archiv pondělí: 8:30–12:0

projít na článek

Beseda

V pátek 29. listopadu strávila třída 4.A příjemné dopoledne v městské knihovně. J. Kohnheiserová

projít na článek