Bádání v přírodě se žáky Smart Academia z Hostivice

V pátek 23.6.2017 jsme se vydali společně se žáky Smart Academia z Hostivice bádat do okolí Mšece.

projít na článek

Žáci Smart Academia opět v našich laboratořích

Žáci 4. a 5. třídy Smart Academia Základní Školy Hostivice přijeli v pátek 12. ledna 2018 v rámci udržitelnosti projektu CPTO Středočeského kraje opět do našich laboratoří, kde poznávali přírodní vědy prostřednictvím badatelsky orientované výuky.

projít na článek

O přírodě vpřírodě

O přírodě v přírodě Letošní hamaka čítárna bude rozšířena na „hamaka“ divadélko , inspiraci najdeme v indiánských pohádkách . S dětmi z přírodního klubu Kořínek si oživíme moudrost přírodních národů a jejich silný vztah k Matce přírodě. Součástí bude i d

projít na článek

Trénink SL pro žáky

Na začátku prosince už bude vysněžený svah na Kačence v Orlických horách. Takže pro žáky nabízíme tréninkový víkend navíc 1.-3.12. Zaměření na slalom, celkem 4 tréninky. Info v našich skupinách na WhatsAppu nebo u Petra na vyžádání.

projít na článek

Prodloužení výstavy

Přijďte se podívat na výstavu mých velkoformátových fotografií Ptactvo Ústecka a Teplicka , která se koná v prostorách Muzea města Ústí nad Labem do 30.11.2018. Tato výstava je přidružená k výstavě Milování v přírodě - Průvodce intimním životem zvířat .

projít na článek

Seznamy doporučených pomůcek pro nové žáky

V sekci PRO UCHAZEČE byly zveřejněny pod odkazem INFORMACE PRO PŘIJATÉ Seznamy doporučených pomůcek pro nové žáky. Najdete je ZDE.

projít na článek