Badmintonová extraliga startuje

Pouhé dva dny na rozmyšlení, rychlé skládání týmu a nakonec definitivní rozhodnutí: Ano, jdeme do toho! Přibližně tak vypadala jednání o účasti SK STAVOS Brno Slatina v badmintonové extralize smíšených družstev. Dosavadní účastník až třetí nejvyšší domácí soutěže o víkendu vstupuje do nové sezony. V neděli se v domácí premiéře poprvé představí brněnským fanouškům v nejsilnější možné sestavě včetně české a slovenské jedničky světového žebříčku Milana Ludíka s Martinou Repiskou či exotické mauricijské posily Kate Foo Kune.

projít na článek

Česká korfbalová extraliga pokračuje v novém roce

Korfbalová extraliga měla před vánočními svátky napilno. Na programu bylo šesté i sedmé kolo a obě přinesla zajímavé výsledky. Doposud stoprocentní Prostějov padl v obou duelech, čehož využilo Brno, které si naopak připsalo dvě výhry a v tabulce Hanákům o

projít na článek

Úspěchy židlochovického badmintonu - únor 2014

Letošní badmintonová sezóna již ukrajuje svoji druhou polovinu....

projít na článek

Badmintonová sezóna Ondry Krále

Poslední roky jsme často četli o úspěších našich sokolských badmintonistů. Ne jinak je tomu v již končící sezoně 2010/2011. Ondra se loni velice úspěšně rozloučil s juniorským badmintonem a přešel do kategorie dospělých.

projít na článek

Český pohár v aquatlonu startuje v Českých Budějovicích

V neděli 10. března startuje Český pohár v Aquatlonu. Seriál, který pořádá Česká triatlonová asociace. Prvním závodem v kombinaci plavání a běhu se uskuteční v Českých Budějovicích.

projít na článek

Nejtěžší offroad závod v Evropě startuje již v sobotu!

Dvacátý ročník nejtěžšího závodu terénních aut ve střední Evropě 24hours OffROAD Maraton Dobřany startuje v sobotu 17. června ve 12:00 na Šlovickém kopci u Dobřan v okrese Plzeň. Offroadové týmy se opět pustí do celodenního boje s tratí, počasím, fyzickým

projít na článek