Balíme na dovolenou U MOŘE

Letní dovolená se blíží! Už se těšíte na popíjení koktejlů, ochutnávání zmrzliny, potápění a celodenní opalování? My už se nemůžeme dočkat! Balíme na dovolenou u moře!

projít na článek

5 tipů na levnou jarní dovolenou s dětmi

Plánujete jarní dovolenou s dětmi, ale hledáte způsoby, jak ušetřit peníze? Našich 5 tipů na levnou jarní dovolenou s Tipli vám přináší osvědčené strategie a triky, jak si užít bezstarostnou rodinnou dovolenou za dostupnou cenu. Objevte, jak si užít nezap

projít na článek

4 tipy, jak sehnat dovolenou o tisíce korun levnější!

Proč jet na dovolenou za 20 tisíc na osobu, když můžete mít srovnatelný komfort třeba za 10? Přečtěte si rady, díky kterým ušetříte klidně i na dalších 14 dní v ráji!

projít na článek

Parkování Praha: Jak na levné parkování před dovolenou?

Dovolenou máte naplánovanou do puntíku. Levné letenky zabookované, podrobně rozepsaný plán pobytu i sepsán seznam toho, co ještě potřebujete koupit. Ale přemýšleli jste už o tom, kde necháte auto?

projít na článek

Slevoking.cz: Dopřejte si dovolenou snů

Chcete se zbavit neustálého spěchu a stresu? Toužíte po adrenalinových zážitcích, nebo si jen chcete naplno vychutnat dovolenou s rodinou? Díky obchodu Slevoking.cz si cestování užijete naplno a doslova za hubičku.

projít na článek

Průvodce dovolenou v Řecku: kam se podívat a jak ušetřit

Je dovolená v Řecku pro vás to pravé? S našimi cestovatelskými tipy to snadno zjistíte. Nechte se inspirovat na dovolenou u moře, na kterou jen tak nezapomenete! Připravili jsme obsáhlý přehled toho, jaké památky, přírodní krásy a ubytování Řecko nabízí.

projít na článek