Banánové lívance - recept

Banánové lívance jsou velmi rychlé jídlo a navíc 100% zdravé. K jejich přípravě nepotřebujete žádné kulinářské zkušenosti, postačí dva postarší banány a recept. Receptů na internetu naleznete spoustu, takže máte z čeho vybírat. Zde je několik tipů na přípravu této dobrůtky.

projít na článek

Jednoduché lívance bez kynutí

Máte vy nebo vaše děti rádi lívance? Tak určitě vyzkoušejte tento recept, který nevyžaduje téměř žádnou přípravu. Lívance tak uděláte ráno v kuchyni hned po probuzení a ani na ně nebudete muset dlouho čekat. Nejlepší [...] Příspěvek Jednoduché lívance bez

projít na článek

Banánové kuličky potěší váš mlsný jazýček - recept

Vyzkoušejte výborné ☑️ banánové kuličky, které se připraví doslova za pár minut. Recept je velmi snadný a tyto nepečené kuličky chutnají skvěle.

projít na článek

Lívanečky

Lívance byly a jsou součástí české gastronomie. Recepty se předávají z pokolení na pokolení a různě se obměňují. Jméno lívanec bylo odvozeno od slovesa lít, jelikož se jedná o moučník z litého těsta. Slovo lívance našlo své místo i v rakouské a bavorské n

projít na článek

První recept je na světě :-)

Tak pomalu začínáme a první recept je už na světě - vlastně na webu. Žádný zázrak, ale je to jednoduchá a rychlá polévka, která vás zasytí a zahřeje.

projít na článek

Kokosový kmen - recept na oblíbenou mlsku

Také si rádi pochutnáváte na kokosovém kmenu, který se všude prodává? Připravte si ho doma, recept na kokosový kmen je totiž velmi snadný. Přesvědčte se!

projít na článek