Vitariánský banánovo-karobový chia pudink, který můžete pro lepší efekt servírovat do nízkých skleniček, skleniček na víno anebo do skleněných misek. Horní vrstva má lehce karamelovou příchuť. Veganský raw a bezlepkový recept. INGREDIENCE na 2 porce: Na spodní vrstvu: 3 polévkové lžíce chia semínek (koupíte zde ») 300 ml banánového mléka (tj. rozmixovaný 1 banán s 2 dcl vody) Lžička agáve sirupu nebo palmového kokosového nektaru (koupíte zde ») Na střední vrstvu: 1 banán nakrájený na...
Recept na banánovo–borůvkový chia pudink, kterým můžeme potěšit své chuťové buňky zejména v letním období, kdy u nás borůvky rostou. Můžete si samozřejmě koupit borůvky kdykoli během roku i v obchodě, ale když si je sami nasbíráte v lese, bude radost z de
projít na článekRecept na banánovo–morušový chia pudink, kterým potěší své chuťové buňky zejména milovníci moruší. Použít můžete moruše čerstvé anebo sušené. Na tento raw food recept, který je přirozeně bezlepkový a veganský, byly použity sušené moruše bílé. Bílá moruše
projít na článekRecept na vegan raw food banánovo-karobový krémový dezert s broskvemi. Recept na dezert přirozeně bez mléka a laktózy, bez vajíček, bez přidaného cukru, bez sóji, bez lepku, bez éček a konzervantů. Zdravý sladký dezert, který zasytí i jako snídaně nebo sv
projít na článekVitariánský recept na moc dobré banánovo-makové sladké placičky, připravené dle pravidel raw food alias syrové stravy. Zmizely tak rychle, že jsem je málem nestihla vyfotit. :-) Pochutnali si na nich i „masožravci“ a „všežravci“ a chtěli ihned recept. A t
projít na článekRychlý recept pro osvěžující banánovo-oříškový krém v raw food kvalitě, určený pro okamžitou spotřebu (nebo spotřebu během téhož dne). Tento krém můžete použít místo marmelády k natření na sušenky, nebo ho jíst samostatně lžičkou (jako zdravá náhražka dět
projít na článek