Banánovo-karobový chia pudink (raw food)

Vitariánský banánovo-karobový chia pudink, který můžete pro lepší efekt servírovat do nízkých skleniček, skleniček na víno anebo do skleněných misek. Horní vrstva má lehce karamelovou příchuť. Veganský raw a bezlepkový recept. INGREDIENCE na 2 porce: Na spodní vrstvu: 3 polévkové lžíce chia semínek (koupíte zde ») 300 ml banánového mléka (tj. rozmixovaný 1 banán s 2 dcl vody) Lžička agáve sirupu nebo palmového kokosového nektaru (koupíte zde ») Na střední vrstvu: 1 banán nakrájený na...

projít na článek

Banánovo–borůvkový chia pudink (raw food)

Recept na banánovo–borůvkový chia pudink, kterým můžeme potěšit své chuťové buňky zejména v letním období, kdy u nás borůvky rostou. Můžete si samozřejmě koupit borůvky kdykoli během roku i v obchodě, ale když si je sami nasbíráte v lese, bude radost z de

projít na článek

Banánovo–morušový chia pudink (raw food)

Recept na banánovo–morušový chia pudink, kterým potěší své chuťové buňky zejména milovníci moruší. Použít můžete moruše čerstvé anebo sušené. Na tento raw food recept, který je přirozeně bezlepkový a veganský, byly použity sušené moruše bílé. Bílá moruše

projít na článek

Banánovo-karobový krémový dezert s broskemi (raw food)

Recept na vegan raw food banánovo-karobový krémový dezert s broskvemi. Recept na dezert přirozeně bez mléka a laktózy, bez vajíček, bez přidaného cukru, bez sóji, bez lepku, bez éček a konzervantů. Zdravý sladký dezert, který zasytí i jako snídaně nebo sv

projít na článek

Banánovo-makové placičky (raw food)

Vitariánský recept na moc dobré banánovo-makové sladké placičky, připravené dle pravidel raw food alias syrové stravy. Zmizely tak rychle, že jsem je málem nestihla vyfotit. :-) Pochutnali si na nich i „masožravci“ a „všežravci“ a chtěli ihned recept. A t

projít na článek

Banánovo-oříškový krém (raw food)

Rychlý recept pro osvěžující banánovo-oříškový krém v raw food kvalitě, určený pro okamžitou spotřebu (nebo spotřebu během téhož dne). Tento krém můžete použít místo marmelády k natření na sušenky, nebo ho jíst samostatně lžičkou (jako zdravá náhražka dět

projít na článek