Banky na celém světě bojují proti kryptu

Minulý měsíc českou kryptoměnovou komunitou rezonovala snaha českých bank vypovídat účty firmám, které obchodují skryptoměnami, což okamžitě kritizovala Česká kryptoměnová asociace. Příspěvek Banky na celém světě bojují proti kryptu pochází z FinTech Cowboys

projít na článek

Designem proti odpadu

Průmyslový odpad je celosvětový problém. Zatímco odborníci na nakládání s odpadem hledají optimální technologická řešení, designéři bojují svým důvtipem a kreativitou. Mezi nimi je firma Contiqua v čele s Jindřichem Fialkou. A právě tohoto bojovníka se ná

projít na článek

BLACK FRIDAY u Lenire!

Black Friday je už tradiční slevová akce, která běží po celém světě. Přidáváme se i my...

projít na článek

Tajemné síly země

Tajemství prasíly bylo znáno už od věků na celém světě. Vliv prasíly na vše živé, byl jakoby zapomenut a vrátil se k nám spolu s východními učeními, jako síly jin a jang.   Znají je zasvěcení a vnímaví jedinci i zvířata.

projít na článek

Mustang Dark Horse je základním kamenem pro sportovní programy značky Ford založené na modelu Mustang

Nový Mustang 1 je znovuzrozená americká ikona, která v sobě spojuje atraktivní moderní design s charakteristickým stylem, který již 60 let přitahuje pozornost řidičů po celém světě.

projít na článek

Napsali o nás: iDnes.cz

Rozhovor pro portál iDnes.cz o našem projektu naleznete zde: Postavil se na vlastní nohy, dnes jeho dřevěné hodinky znají po celém světě The post Napsali o nás: iDnes.cz first appeared on Woowa: Dřevěné Hodinky s českým designem.

projít na článek