Barcelona, Lisabon, Londýn a Toulouse: mezinárodní výměna inspirace na jaře 2024

Jedna z nejlepších věcí na aikidě je, že se můžete zastavit prakticky v jakémkoliv klubu na světě a jen tak si zacvičit s domácími. A také, že semináře aikida jsou otevřené události, na kterých se setkávají lidé z celého kontinentu. Takže poznávat nové lidi a místa skrz cvičení aikida je opravdu jednoduché. V tomto krátkém textu přibližujeme pár našich cest na jaře tohoto roku. Na začátku jara byli Michal, Pavel a Eliška v Barceloně, zacvičit si na semináři s Franckem Noelem. O pár víkendů později Martin a Vanda cestovali na toho samého učitele do Lisabonu, kde strávili trochu více času a byli si zacvičit i v místním klubu – Martin vedl trénink spolu s domácím Pablem. A v květnu vedl Martin semináře pro děti a dospělé v Toulouse a cestou tam se zastavili s Vandou v Londýně, kde kromě návštěvy galerií a muzeí také spolu vedli jeden trénink v Notting Hill Aikikai. Mezinárodní výměna inspirace mezi naším klubem a kluby po celé Evropě je skutečně velmi obohacující. The post Barcelona, Lisabon, Londýn a Toulouse: mezinárodní výměna inspirace na jaře 2024 appeared first on Aikido Praha Vinohrady.

projít na článek

Setkání v Barceloně a Madridu

Jste na volné noze více do světa nebo máte v květnu cestu do Španělska? Pak by vás mohla zlákat pozvánka na dvě naše mezinárodní setkání pro freelancery v Barceloně a Madridu: Barcelona, Španělsko — 9. 5. 2024 pozvánka na Facebooku či LinkedIn bezplatná

projít na článek

Pozdravy z Barcelony

Tady je pár fotek z včerejšího freelance meetupu, který pořádala naše sesterská komunita Freelancing.eu ve spolupráci s Impact Hubem Barcelona — fantastickým coworkingem v barcelonské čtvrti Poblenou, na půl cesty mezi Sagradou Famílií a pláží Barceloneta

projít na článek

Ranská brigáda 2024

Sraz na JV parkovišti u karavanu PGKR je v 10 hod. Proběhne: výměna rukávů vyspravení odstávajících rohů starých rohoží Nářadí: krumpáč lopaty, lopatky rukavice The post Ranská brigáda 2024 first appeared on Raná paragliding.

projít na článek

Obrazy a inspirace z mých procházek v americe I.

Procházky neznámými místy. Bez cílů, plánů a map. K načerpání inspirace. K potěše duše. Dnes z malé části Bethesdy v blízkosti NIH (Maryland, USA). The post Obrazy a inspirace z mých procházek v americe I. appeared first on Nady.

projít na článek

Výkup a výmena slovenských bankoviek

Slovenské papierové peniaze oficiálne skončila ich platnosť k 16.1.2009.  Pokiaľ ste našli doma slovenské papierové bankovky, tak ich môžete vymeniť. Vymením za: 100 Sk = 3,80 € 100 Sk = 94.- Kč Výmena sa realizuje osobne alebo poštou. Kontaktujte ma na:

projít na článek