Barevné jaro s Colorissimo

Colorissimo přichází s další řadou oblíbených trendy produktů. Vybírejte z pestré škály deseti barev nové kolekce 2019 a vytvářejte hravé kombinace. Nápojové příslušenství V nabídce Colorissimo najdete několik typů vysoce kvalitního nápojového příslušenství pro různé příležitosti. Charakteristická vnější pogumovaná povrchová úprava snižuje riziko náhodného vyklouznutí lahve z ruky. Veškeré příslušenství je certifikováno a je vhodné pro kontakt s potravinami. Elektronika Veškerá Colorissimo elektronika je odolná vůči teplotním změnám a je chráněna vůči zkratům a přepětí. Vybírat můžete z atraktivní nabídky power banek, bezdrátových sluchátek, reproduktorů a nabíječek. Sport & volný čas Na sport, do města nebo do přírody? Mezi produkty pro sport a volný čas naleznete nabídku kvalitních dámských i pánských softshellových bund, tašek, kufříků a batohů, deštníků, ale i nádherných kosmetických taštiček, které ocení každá dáma. Stačí už jen vybrat barvu! Zajímá vás kompletní nabídka?  Prohlédněte si katalog nebo nás kontaktujte, rádi Vám pomůžeme s výběrem a poradíme s firemní personalizací. The post Barevné jaro s Colorissimo appeared first on TMT Plus.

projít na článek

Letní akce s Colorissimo

 Užijte si léto s Colorissimo! Právě teď můžete při nákupu vybraných produktů získat branding ZDARMA. Vybírejte z kvalitních produktů nápojového příslušenství, elektroniky nebo sportu a volného času. Veškeré produkty jsou dostupné v 9 oblíbených barvách. 

projít na článek

Jaro je tu!

Jaro je tu a já se mám dobře Mamka mi sehnala paní, která už pár týdnů chodí k nám domů, aby mě pořádně protáhla a je vážně dobrá! Mám také objednaný elektrický vozík. Malý, žlutý prostě pořádné žihadlo a já doufám, že bude také tak dobře svištět. Ještě h

projít na článek

Jaro

The post Jaro first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Jaro je tu

The post Jaro je tu first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Jaro se blíží

The post Jaro se blíží first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek