Barevné ztvárnění fasády Ubytovny MZV

Barevné ztvárnění fasády při rekonstrukci stavby na Ortenově náměstí bylo předloženo v několika variantách, ze kterých klient vybíral jemu nejbližší. Všechny návrhy vychází ze barevnosti staveb v blízkém okolí a z původního architektonického návrhu. Nejúspěšnější byla varianta v zemitých barvách s odděleným horním patrem, které dynamicky probarví blok.

projít na článek

Barevné ztvárnění fasády bytového domu

Návrh barevného řešení bytové domu v Roztocích u Prahy navazuje barevností a světlostí na okolní zástavbu rodinných domů. Při návrhu jsme využily hmotové členění domu s výrazným akcentem na deskové konstrukce jako jsou balkony či orámování vstupů.

projít na článek

Pracovník na pozici vedoucího koupaliště a ubytovny v Kadani

Přijmeme pracovníka na pozici vedoucího koupaliště a ubytovny v Kadani

projít na článek

Dřevěná fasáda: Montáž dřevěné fasády je práce na několik dní a má i svá úskalí

Pro ty, co preferují dřevo a uvažují o typu fasády na svůj dům, je dřevěná fasáda jasnou volbou. Máme pro Vás doporučení, rady, postup a také nabídku materiálu potřebného k montáži Vaši vysněné fasády.

projít na článek

OPRAVA FASÁDY VINOHRADY

Poškozený vstupní portál je nově opraven. Sochařská a štukatérská výzdoba obnovena do původní historické podoby. Příspěvek OPRAVA FASÁDY VINOHRADY pochází z hermoch

projít na článek

Rodinný dům v Kolíně V Zahrádkách

Rodinný dům v Kolíně V Zahrádkách Dům je zhruba čtvercového půdorysu a dotváří dvojdům k dnes již existujícímu sousednímu domu. Dům je přízemní s podkrovím v sedlové střeše.  Směr sedla střechy je shodný s

projít na článek