Basketbalový turnaj starších žáků v Podolí

V sobotu 28.května odehráli basketbalisté do 12 let z přípravného oddílu Tj Sokol turnaj v Podolí. V celkovém pořadí skončili na 4.místě. Nejlepším střelcem za židlochovický oddíl se stal Stanislav Hejduk, který nastřílel celkem 16 bodů. Dalšími úspěšnými střelci byli Vašíček(12) a Podborský(10).

projít na článek

Basketbalový turnaj žáků v Podolí

Basketbalový oddíl Sokola Podolí uspořádal 7. května 2011 35. ročník turnaje osvobození ve své sokolovně. Turnaje se účastnili kromě družstev domácích, Uherského Brodu a Velkých Bílovic i žáci Sokola Židlochovice.

projít na článek

Basketbalový turnaj v Podolí - přípravka

Poslední dubnový víkend se přípravka T.J. Sokola Židlochovice zúčastnila turnaje v Podolí, ve kterém obsadila 3. místo ze 4 účastníků.

projít na článek

2. kolo soutěže družstev starších žáků

Ve středu pokračovala soutěž družstev starších žáků a žákyň. Dát dohromady alespoň tři závodníky byl tentokrát neřešitelný úkol. Ti co dorazili na nádraží v Kroměříži, byli odměněni krásným počasím a kvalitní soutěží. Ve výsledcích se to opět hemžilo osob

projít na článek

Turnaj žáků v badmintonu k ukončení sezony

Oddíl badmintonu pořádá turnaj ve dvouhře žáků k ukončení úspěšné sezony 2009/2010.

projít na článek

Přebor sokolských jednot v basketbalu žáků - 21.3.2009

V sobotu 21.3.2009 se uskutečnil přebor sokolských jednot v basketbalu žáku.Zúčastnila se družstva Sokola Židlochovice,Velkých Bílovic a Podolí.

projít na článek