Batoh Stil převálcoval konkurenční značky v poměru cena a výkon v nezávislém testu TestDNES!

Náš batoh vyhrál cenu Test Dnes Výhodný nákup v nejaktuálnějším testu. Z odborného hlediska nás nejvíce potěšilo toto ocenění: Výrazně lehčí, a přitom velmi kvalitně vyrobený batoh české firmy zabodoval u fyzioterapeutky Ivy Bílkové pevnou konstrukcí zad, která drží správný tvar, zároveň však polstrování kopíruje křivky páteře včetně bederní lordózy.

projít na článek

Fúze společností Helma 365, s.r.o. a Stil 365 s.r.o.

Proces, který započal v roce 2010, nyní vyvrcholí tím, že společnosti od 1. dubna 2023 vystupují společně jako Helma 365, s.r.o. Značka školních potřeb Stil bude zachována a to společně se značkami dalšího zboží z oblasti papírenského a dárkového balení.

projít na článek

Kvalita Stil batohů opět ověřena nezávislým testem

Stil je opět mezi těmi nejlepšími.Z odborného hodnocení s ohledem na zdraví dětí a kvalitu jsme jedni z nejlepších a na rozdíl od většiny ostatních nemáme žádnou negativní připomínku v sekci odborné hodnocení. Test byl zaměřený na ty body, kterých byste s

projít na článek

Jak se pere batoh? Nepere! Jak tedy čistit batohy?

Školní batoh je pro dítě stejně důležitý jako pro maminku kabelka. Je to svatyně, která si od září do června žije svým vlastním životem. A že je v ní někdy víc života než bychom si jako rodiče představovali, to je fakt. Čistý a udržovaný školní batoh je l

projít na článek

Zdravý batoh do školy

Batoh do školy má přímý dopad na zdraví páteře dítěte a proto je důležité vybrat takový, který je ergonomicky navržen a správně se nosí. Jaká další doporučení odborníci zmiňují v souvislosti s tím, jaký vliv má batoh na páteř dítěte?

projít na článek