Ben Affleck se z drsného bostonského předměstí dostal až na vrchol Hollywoodu

Ben Affleck se narodil v Berkley a má skotské a irské předky. Začal hrát ve 24 letech se svým kamarádem Mattem Damonem. Nejprve byl ve vedlejších rolích, poté hrál i hlavní role ve vlastních filmech. Už jako malý se však objevil v menší roli v osmi letech v seriálech. Začal v seriálu podle Danielly Steelové Daddy. The post Ben Affleck se z drsného bostonského předměstí dostal až na vrchol Hollywoodu first appeared on Pipilota.cz.

projít na článek

Bradley Cooper vlastní ty nejmodřejší oči v Hollywoodu a talent od Pánaboha

O Bradleym Cooperovi se říká, že má ty nejmodřejší oči v celém Hollywoodu. Kromě nich je ale majitelem i obrovského hereckého talentu, který dal na odiv v celé řadě snímků, z nichž můžeme na úvod vypíchnout třeba Amerického snipera, Terapii láskou, nebo m

projít na článek

Pozdrav z Hollywoodu

  I v Americe myslíme na domov a Tylovice, napsali nám Lenka a Svaťa Božákovi. Je fajn, že díky nim už i v Hollywodu vědí, že existují Tylovice:)))

projít na článek

Dostal jsem Ban na Facebooku

Příspěvek Dostal jsem Ban na Facebooku pochází z ZeptejSeFilipa

projít na článek

Bouřlivá doba začátků filmu ve spektáklu Babylon s Bradem Pittem a Margot Robbie v hlavních rolích

Děj filmu Babylon je vsazen do Hollywoodu, 20. let 20. století, jen o několik málo dekád později od vynalezení filmu. Los Angeles tehdy nebyla stejnou metropolí, jako ji známe v současnosti. The post Bouřlivá doba začátků filmu ve spektáklu Babylon s Brad

projít na článek

Modernizované BMW X7 vstupuje na český trh. Stačí 2,5 milionu korun

Nedlouho po své premiéře je možné nové BMW X7 objednávat. Jeho cena začíná na 2 424 500 Kč ve verzi xDrive40i s benzínovým šestiválcem o výkonu 380 koní. Vrchol nabídky M60i xDrive s osmiválcem pod kapotou přijde na 3 146 000 Kč.

projít na článek