Beseda s autorkou knihy Mucošci

Děti ve Wonderland Academy se ponořily do tajů alchymie. Navštívila nás totiž autorka knihy Mucošci Pavla Pavlíčková Kovaříková. Kromě příběhů z knihy měla pro děti připravená zábavná cvičení a ti, co se rozhodli si knihu zakoupit, dostali i autorčin autogram. Článek Beseda s autorkou knihy Mucošci se nejdříve objevil na Základní škola Wonderland Academy.

projít na článek

MŠ BESEDA

POZVÁNKA PRO VŠECHNY ZÁKONNÉ ZÁSTUPCE NA SETKÁNÍ S LEKTOREM: BESEDA NA TÉMA „VYUŽITÍ KOMUNIKAČNÍCH TYPŮ K POCHOPENÍ DĚTSKÉ I DOSPĚLÉ DUŠE“. SRDEČNĚ VŠECHNY ZVEME.„ PŘIJĎTE S NÁMI POBESEDOVAT V 16:00 HOD.“ Článek MŠ BESEDA se nejdříve objevil na .

projít na článek

Beseda v knihovně

Dnes jsme si hezky popovídali v knihovně o našich babičkách a dědečcích. Poznali jsme knihy -  Babička drsňačka a Dědečkův velký útěk. Příběhem nás provedla paní knihovnice, ale konec pohádek nám neprozradila. Tak nám nezbude nic jiného, než si knihy půjč

projít na článek

Beseda Robertovi

Beseda o rodině Robertových byla ze zdravotních důvodů zrušena!

projít na článek

MAP - Online beseda pro RODIČE předškoláků

Vážení rodiče, v rámci projektu "Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Beroun IV." se dne 18.03.2024 od 18 hod. uskuteční tradiční online beseda pro rodiče předškoláků. Beseda se uskuteční prostřednictvím Google meet. Pozvánka na událost.

projít na článek

Beseda říjen 2018

Součástí židlochovického programu k připomenutí vzniku Československa je i odpolední beseda. Jste srdečně zváni!

projít na článek