Beseda s městskou policií

V pátek jsme měli besedu s Městskou policií Olomouc, které se zúčastnily starší děti. Strážníci dětem vysvětlovali pravidla silničního provozu, ukázali jim důležité prvky na své uniformě, ale nejvíce děti zajímaly pouta, odznak a obušek. Pomocí demonstračních obrázků se dozvěděly, co mají dělat v krizových situacích a na jaká telefonní čísla IZS volat. Děti se pěkně zapojovaly a měly radost ze společné fotky.

projít na článek

Odpoledne s městskou policií 6. odd. ŠD

Příjemné a obohacující odpoledne prožily děti v šestém oddělení školní družiny. Přivítaly mezi sebou zástupce Městské policie Blansko. Dozvěděly se  mnoho podnětného z  činnosti a práce strážníků. Seznámily se s policejní uniformou, výzbrojí a výstrojí. V

projít na článek

MŠ BESEDA

POZVÁNKA PRO VŠECHNY ZÁKONNÉ ZÁSTUPCE NA SETKÁNÍ S LEKTOREM: BESEDA NA TÉMA „VYUŽITÍ KOMUNIKAČNÍCH TYPŮ K POCHOPENÍ DĚTSKÉ I DOSPĚLÉ DUŠE“. SRDEČNĚ VŠECHNY ZVEME.„ PŘIJĎTE S NÁMI POBESEDOVAT V 16:00 HOD.“ Článek MŠ BESEDA se nejdříve objevil na .

projít na článek

Beseda Robertovi

Beseda o rodině Robertových byla ze zdravotních důvodů zrušena!

projít na článek

MAP - Online beseda pro RODIČE předškoláků

Vážení rodiče, v rámci projektu "Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Beroun IV." se dne 18.03.2024 od 18 hod. uskuteční tradiční online beseda pro rodiče předškoláků. Beseda se uskuteční prostřednictvím Google meet. Pozvánka na událost.

projít na článek

Beseda říjen 2018

Součástí židlochovického programu k připomenutí vzniku Československa je i odpolední beseda. Jste srdečně zváni!

projít na článek