Beseda s příslušníky městské policie

V pátek 23. února jsme přivítali v mateřské škole příslušníky Městské policie v Olomouci, kteří měli pro děti připravenou besedu o své práci, do které se děti aktivně zapojovaly. Seznamovaly se s výstrojí a výzbrojí příslušníků městské policie a prostřednictvím obrázků nebo názorných příkladů si opakovaly pravidla silničního provozu pro chodce a cyklisty, dopravní značky a signály na semaforech. Bylo jim také připomenuto, kde si mohou bezpečně hrát, a kde ne, jak se chovat přiměřeně a bezpečně, a to doma, v mateřské škole nebo na veřejnosti. Děti byly poučeny o možných nebezpečných situacích a dítěti dostupných způsobech, jak se chránit nebo přivolat pomoc.

projít na článek

Beseda v městské knihovně

Také žáci 4. B se zúčastnili besedy v městské knihovně, kde se seznámili s knihou Můj anděl se umí prát a ukázkami z dalších knih, kde je hlavním tématem šikana. Děti vyprávěly různé příběhy, sdělovaly své názory, hledaly řešení.

projít na článek

Beseda

V pátek 29. listopadu strávila třída 4.A příjemné dopoledne v městské knihovně. J. Kohnheiserová

projít na článek

MŠ BESEDA

POZVÁNKA PRO VŠECHNY ZÁKONNÉ ZÁSTUPCE NA SETKÁNÍ S LEKTOREM: BESEDA NA TÉMA „VYUŽITÍ KOMUNIKAČNÍCH TYPŮ K POCHOPENÍ DĚTSKÉ I DOSPĚLÉ DUŠE“. SRDEČNĚ VŠECHNY ZVEME.„ PŘIJĎTE S NÁMI POBESEDOVAT V 16:00 HOD.“ Článek MŠ BESEDA se nejdříve objevil na .

projít na článek

Beseda Robertovi

Beseda o rodině Robertových byla ze zdravotních důvodů zrušena!

projít na článek

MAP - Online beseda pro RODIČE předškoláků

Vážení rodiče, v rámci projektu "Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Beroun IV." se dne 18.03.2024 od 18 hod. uskuteční tradiční online beseda pro rodiče předškoláků. Beseda se uskuteční prostřednictvím Google meet. Pozvánka na událost.

projít na článek