Betino Gomba handicap 2017 objektivem Jany Syručkové

Přinášíme vám druhou velkou fotogalerii z nedělního zahájení dostihové sezóny ve Velké Chuchli. Tentokrát je autorkou fotografií zkušená fotografka Jana Syručková.

projít na článek

Betino Gomba handicap 2017

První dubnovou neděli byla v Conseq Parku Velká Chuchle zahájena dostihová sezona 2017. Hlavním dostihem otevíracího programu byla jubilejní 90. ročník Betino Gomba handicapu pro čtyřleté a starší sprintery.

projít na článek

Velká pardubická objektivem Jany Syručkové

127. Velká pardubická steeplechase s Českou Pojišťovnou přinesla nového vítězného koně i nového, mladého vítězného jezdce. Napětí, úsilí, tvrdý boj, pády, smutek a obrovská radost, to vše se střídá ve fotografiích Jany Syručkové z nedělního velkého dostih

projít na článek

3. kvalifikace na Velkou Pardubickou objektivem Jany Syručkové

Fotoreportáž z 3 kvalifikace na Velkou Pardubickou, tentokrát ve fotografiích Jany Syručkové.

projít na článek

92. GOMBA HANDICAP ve fotografiích Andrey Zavadilové

Dostihová sezóna na závodišti ve Velké Chuchli zahájila tradičním, již 92. ročníkem Gomba handicapu a 61. ročníkem Velké dubnové ceny! Tradiční zahajovací dostih pro čtyřleté a starší sprintery - Gomba Handicap a Velká dubnová cena, první sezónní test pře

projít na článek

White Turf ve fotografiích Jany Syručkové

Letošní ročník tradičních zimních dostihů na zamrzlém jezeře ve švícarském St. Moritz se opravdu vydařil. Skvělou fotoreportáž vám nyní nabízíme z pohledu Jany Syručkové.

projít na článek