Bez čeho se na bazéně neobejdete

Letních teplot se sice v nejbližších dnech rozhodně nedočkáme, protože místo k moři se většina osob chystá spíše do vysokých kopců a hor, ale léto se stejně jednou přiblíží a vyplatí se na něj připravit již nyní. Většina lidí se v horkém letním období sice do fyzicky náročných aktivit moc nehrne, ale relaxace na bazénu je povolena, ne-li zrovna vítána. A abyste na bazéně mohli strávit chvíle ještě lépe, je nutné se na takovou aktivitu pořádně připravit. Určitě si proto doma nezapomeňte vhodné oblečení, ve kterém plavat dokážete a zároveň nebudete porušovat řád daného zařízení. Hodit se vám budou zejména plavky, jejichž střih přizpůsobíte tomu, čemu se ve vodě chcete věnovat. Pokud tedy uvažujete jen o relaxaci ve vířivce, máte při výběru prakticky volnou ruku. Naopak jestli si nedokážete představit chvíle na bazéně bez překonávání vlastních plaveckých rekordů a jste nadšeným sportovci, vyplatí se investovat spíše do sportovněji laděných plavek. Zapomínat byste ale rozhodně neměli ani na ochranu před příjemnými, ale agresivními slunečními paprsky, které vám mohou bez patřičných prostředků přinést jen pořádné spáleniny. Do tašky se tedy rozhodně hodí přidat i opalovací krém či sprej s dostatečně vysokým SPF faktorem. Před unavenýma očima vás zase ochrání levné sluneční brýle, na které byste při přípravě také neměli zapomenout. V případě, že se na vámi vybraném sportovišti nenachází stánek s občerstvením, je nutné sbalit i dostatek tekutin, jejichž příjem byste ve vysokých letních teplotách rozhodně neměli omezovat. Vaše malé ratolesti rozhodně ocení i lehkou svačinku, která jejich unavená těla po aktivně strávených chvílích v bazénu posilní a připraví na další pokračování příjemných zážitků. Tak až přijde to správné počasí, hurá na bazén, nic nezapomeňte a pořádně si to užijte! Článek Bez čeho se na bazéně neobejdete se nejdříve objevil na Framil.

  • Web: Framil
  • Aktualizace: 9.6.2023
projít na článek

Plavání

16. 2.-4. 5.2023 10 lekcí Odjezd od MŠ 9:30 Příjezd k MŠ 11:25 Kurz je realizován na bazéně v Brušperku.

projít na článek

Plavecké závody

Žáci 2. a 4. ročníků v průběhu září a října absolvovali plavecký kurz v náchodském krytém bazéně. Již tradičně byl zakončen závody. Všichni byli šikovní, v plném nasazení a zvládli danou trať uplavat bez problémů. Vítězům moc gratulujeme. 

projít na článek

PROGRAM POZNEJ, Z ČEHO JE ZEMĚ

Ve čtvrtek 9. května jsme se třídou 4. B navštívili katedru geologie VŠB TUO. Program se nazýval: Poznej, z čeho je Země. V expozici na nás čekaly minerály, horniny i fosilie v geologických sbírkách.

projít na článek

Bez čeho se neobejdete při outdoorových sportech?

Pokud s některým z outdoorových sportů začínáte a rozhlížíte se v obchodech po nezbytném vybavení, jste možná nemile překvapeni cenami některých nezbytných pomůcek. Kompletní vybavení pro outdoorové činnosti, které kromě kvalitních bot a membránové bundy

projít na článek

Dokonalé palačinky

Palačinky milují děti i dospělí. Receptů koluje spousta, lze je připravit sladké i slané, ale jedno mají společné – bez kvalitní pánve na palačinky se neobejdete. 

projít na článek