Bez letní práce nejsou zimní koláče

Období dovolených je tady, z čehož vyplývá, že u většiny projektů jsou již prázdninové kampaně, akce a slevy připravené. A na co se vrhnout teď? Ideálně můžete toto období smysluplně využít a zodpovědně se začít připravovat na stěžejní prodejní část roku.

projít na článek

Čepice zimní Takeuchi PB černá

Čepice zimní Takeuchi PB černá The post Čepice zimní Takeuchi PB černá appeared first on TAKEUCHI - výhradní zastoupení TAKEUCHI v ČR.

projít na článek

Otevíráme první ročník OMEXOM LETNÍ ŠKOLY

Společnost OMEXOM GA Energo v roce 2023 otevírá první ročník OMEXOM letní školy pro studenty vysokých škol se zaměřením na energetiku a elektrotechniku. Přihlášky je možné posílat do 31. 7. 2023. „Naším cílem je představit studentům společnost a možnos

projít na článek

Pneuservis Brno

Přezutí na zimní pneumatiky ihned! Využijte volnou kapacitu našich mechaniků, kteří jinak v sezoně připravují špičkové vozy pro Mistrovství Evropy v autokrosu. Pneuservis Brno přezutí na zimní ihned Objednejte se na přezutí zimních pneumatik ještě dnes:

projít na článek

Letní taneční tábor 2023

Tancuj i v létě! S námi!23.7. - 30.7.2023Přihlášky spuštěny! Článek Letní taneční tábor 2023 se nejdříve objevil na Double Cookies.

projít na článek

Letní taneční tábor 2022

Tancuj i v létě! S námi!23.7. - 30.7.2022Přihlášky spuštěny! Článek Letní taneční tábor 2022 se nejdříve objevil na Double Cookies.

projít na článek