Běžecké pásy Lifefit

S našimi skládacími běžeckými pásy Lifefit ušetříte místo, čas i peníze. Můžete si vybrat ze široké nabídky od těch nejzákladnějších, kde cena začíná na částce 8.990 Kč, až po ty vybavenější pro ty náročnější z Vás. Více informací k těmto běžeckým pásům, jak si správně vybrat a jak správně a účinně běhat naleznete v našem článku.

projít na článek

Běžecký trenažér

Tento motorový běžecký trenažér přináší čtyři nové unikátní patentované řešení odpružení běžecké plochy. Díky robustní konstrukci, velké běžecké ploše, výkonnému motoru a bohaté funkční výbavě je vhodný i pro ty nejnáročnější klientky.

projít na článek

Autodrom přivítá v premiéře běžecké vytrvalce

Mostecký autodrom stále více svých činností směřuje také do nemotoristických sportovních i relaxačních aktivit ve svém areálu. Jednou z nich je mezi veřejností oblíbený běh. V sobotu 4. listopadu hodinu před polednem odstartuje čerstvý šampion evropského

projít na článek

Hraběnčino běhání 15. ročník

Závod je současně závěrečným dílem seriálu Okresní běžecké ligy 2012.

projít na článek

Zpravodaj - žactvo AK 2013

V příloze naleznete aktualizovaný zpravodaj Žactvo s výsledky našich mladých atletů v průběhu letošní běžecké sezóny.  Zpracoval - Ota Šedý

projít na článek

Jan Kreisinger a Roman Novotný reprezentovali ČR na OH v Londýně

Dvěma atletům našeho klubu se v předchozím období podařilo kvalifikovat na OH 2012 v Londýně. A to Romanovi Novotnému ve skoku do dálky a Janu Kreisingerovi na nejdelší běžecké trati - maratónu.

projít na článek