Běžecké trasy v přírodním parku Česká Kanada

Ubytujte se v zimních měsících a využijte možnost doslova se "proběžkovat" přírodním parkem Česká Kanada. Běžecká sezóna právě začala! Běžecké trasy se při příznivých sněhových podmínkách upravují vždy před víkendem.

projít na článek

Běžecké legíny nebo běžecké kalhoty? To je, oč tu běží…

Začínáte běhat a nevíte, co na sebe? Nebo máte běžecké zkušenosti, ale rádi byste vyzkoušeli něco nového? Mnozí určitě již někdy zvažovali, zda v obchodě sáhnout po běžeckých legínách nebo raději vybrat běžecké kalhoty. Obě varianty jsou dobrou volbou a m

projít na článek

Novinky na webu

Vítejte na stránkách chalupy Česká Kanada U Dřevaře. Naše stránky pravidelně aktualizujeme a dále pro vás dopňujeme potřebnými informacemi a odkazy. Jestli jste nenašli odpověď na vaši otázku, napište nám. Děkujeme za vaše náměty.

projít na článek

Krásné jarní počasí

Česká Kanada - Krásné jarní počasí, skvělé podmínky pro pěší turistiku.

projít na článek

Rekonstrukce parku Koliště Brno

kašna bílá 4×kašna černá 1ךachové stolky 2× Realizace: 2013 Park Koliště je součástí parkového areálu založeného na okruhu rušeného městského opevnění v místech dnešního Moravského nám. a ul. Koliště. Pojmenování parku je odvozeno od názvu otevř

projít na článek

Česká pošta oznámení

Česká pošta oznamuje, že v pátek 5. května 2023 bude pobočka Onřejov z provozních důvodů uzavřena. Článek Česká pošta oznámení se nejdříve objevil na Oficiální stránky obce Zvánovice.

projít na článek