Porce: 6ks Ingredience: Korpus: 60g kukuřičné mouky 50g mletých slunečnicových semínek 40g kokosu 2 žloutky + bílek lžíce kokosového oleje lžíce medu Postup: 1) Smícháme mouku, rozemleté semáčky, kokos, olej, žloutky, bílek a med 2) vytvoříme těsto mělo by být takové.. spíš tuhé, určitě ne příliš tekuté, to potom nepujde vytvarovat do formiček 3) Silikonové formičky na muffiny si vymažeme kokosovým olejem a těsto do nich natlačíme 4) Formičky jsem dala do vyhřáté trouby na 200° asi na 10 15 minut. Na krém: 100g šmakouna Lžíci bílého jogurtu 50ml mléka Postup: 1) Všechno rozmixovat do krému, hotovo! Košíčky si necháme dobře vychladnout a později je naplníme krémem. Na ozdobení můžeme použít čokoládu, oříšky, ovoce, prostě cokoliv, co budete chtít Dobrou chuť:) Autorem receptu je: @malahavlu The post Bezlepkové košíčky s krémem ze šmakouna appeared first on Fitnessreceptář.cz - zdravé fitness recepty, zdravý životní styl.
Recept na sladký raw oběd v duchu oblíbených buchtiček s krémem. Vitariánskou variantu buchtiček s vanilkovým krémem pro web www.syrova-strava.cz poskytl web www.rawmanrawoman.com. Bezlepkový veganský raw recept aneb mlsáme zdravě. INGREDIENCE NA BUCHTI
projít na článekRecept na domácí vitariánské pohankovo-lněné bezlepkové sušenky/placky v duchu raw food. Přirozeně bez lepku, bez cukru, bez laktózy, bez sóji, bez éček, bez barviv, konzervantů a podobně. HLAVNÍ INGREDIENCE: Přes noc nebo na 12-24 hodin namočit do stud
projít na článekRaw food recept na bezlepkové pohankovo–dýňové krekry s bylinkami a semínky. Vitariánský recept bez vajec, bez mléka, bez droždí – vhodný i při protikvasinkové dietě. Tyto raw krekry můžete přikusovat jen tak k salátům a polévkám (někdy si je do polévky n
projít na článekBezlepkový vitariánský recept na raw food cibulkové krekry s mandlemi, slunečnicovými semínky, pohankou a samozřejmě jarní cibulkou, když už jsem je nazvala „Cibulkové“. Zdravé bezlepkové krekry, na které si můžete namazat svá oblíbená másla či pomazánky,
projít na článekDalší recept na raw food sušenky, které jsem nazvala mandlovo-karobové sezamky. Dle velikosti, kterou si sami zvolíte, je můžete použít jako sušenku ke kávě, čaji či raw čokoládě anebo v menším provedení jako raw vánoční bezlepkové cukroví. Níže uvedené m
projít na článek