Bezpečná komunikace.cz

Z webu digitální agentury Microsite Bezpečná komunikace představuje naše služby v oblasti ochrany elektronických dat spočívající především v šifrování komunikace, které významně pomáhá splnění nařízení GDPR v oblasti IT. Nabídka zarhnuje bezpečný web se správným SSL certifikátem, používající skvěle dostupný, zabezpečený webhosting, spravovaný profesionálními administrátory. Dále bezpečný mailserver v podobě enterprise řešení SmarterMail a zabezpečení domény v DNS i na serveru (podpora DKIM, SPF, atp.). Bezpečné webové aplikace s víceúrovňovou autentifikací přihlašování a silným šifrováním pro zasílání a ukládání dat. Stejně tak Bezpečné desktop a kiosk aplikace. Protože používání chytrých telefonů a tabletů přináší z pohledu bezpečnosti podstatně vyšší hozby například oproti desktop aplikacím, nechybí ani nabídka zabezpečení mobilních aplikací a oblíbené instantní komunikace (chat), který lze v běžných aplikacích snadno odposlechnout. Více o našich službách na produktové microsite.

projít na článek

Moderní komunikace

The post Moderní komunikace first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

O umění komunikace

K zjištění, že krizová komunikace není zrovna lehký obor, postačí letmý pohled na facebookové profily několika náhodných firem. Arogantní odpovědi na problémy uživatelů, mazání příspěvků a spousta dalších prohřešků nejsou výjimkou. Takové chování samozřej

projít na článek

ŠKODA ve 280 znacích: Komunikace nyní i na Twitteru

Se zahájením dynamické prezentace modernizovaného modelu Škoda FABIA začíná oddělení komunikace české automobilky i tweetovat. 

projít na článek

Po čertech dobrá nabídka sandělským přístupem

Konzultace loga a vizuálního stylu zdarma Objednejte si konzultace vašeho loga, vizuálního stylu a komunikace Vaší značky ZDARMA. Vaší konzultace se účastní jeden z našich konzultantů, který s Vámi během hodinové schůzky projde dosavadní vývoj Vaší zna

projít na článek

E-mailová komunikace - základní pravidla

Pravidla e-mailové komunikace s naší ambulancí: 1. Zasláním e-mailu souhlasíte s emailovou komunikací s naší ordinací. 2. Na e-maily reagujeme co nejdříve, u neakutních případů do 7 dnů. (nedostanete-li od nás odpověď, prosíme napište znovu) 3.

projít na článek