Bezpečnost především!

The post Bezpečnost především! first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Prestižní ocenění za bezpečnost „TOP SAFETY PICK PLUS“ pro Kia Niro HEV

Americký Pojišťovací institut pro bezpečnost silničního provozu (IIHS) udělil hybridnímu modelu KIA Niro HEV nejvyšší možné ohodnocení za bezpečnost „Top Safety Pick Plus“&n

projít na článek

Bezpečnostní tragikomedie

Zajímá v česku někoho bezpečnost? Ač mnoho firem staví ve svých prohlášeních bezpečnost IT na první místo, realita je naprosto odlišná. Když vidíte, jak se firmy ve své malosti k bezpečnostní otázce staví, tak vám zůstává rozum stát.

projít na článek

České právo versus hacking: Boj o kybernetickou bezpečnost 

V dnešní digitální éře se kybernetická bezpečnost stává nezbytným prvkem pro všechny společnosti. Každý den čelíme rizikům spojeným s hackingem, který může vážně ohrozit nejen naše osobní údaje, ale také podnikové sítě a citlivé informace. V České republi

projít na článek

Údržba webových stránek a bezpečnost

Jako váš počítač nebo mobil i webovky jsou založené na nějakém operačním systému, který čas od času je zapotřebí aktualizovat na novější a bezpečnější verze. The post Údržba webových stránek a bezpečnost first appeared on DigiTvorba.cz.

projít na článek

Nastavení PHP pro větší bezpečnost

O tom, jak zvýšit bezpečnost PHP aplikací již bylo napsáno moc a moc. Prvním a základním pravidel je filtrování vstupů uživatelů, na toto téma již bylo popsáno nepřeberné množství přístupů a naprogramováno spousty knihoven, které dělají téměř vše za vás.

projít na článek