Bicí pro Evu Burešovou

Vzhledem k tomu, že se už rok nemůže hrát, koncertovat, či jinak umělecky vyjadřovat, rozhodl jsem se, že budu o to víc natáčet bubny, abych byl stále aktivně v kontaktu s bicí soupravou. Původně jsem chtěl ve svém studiu dělat jen postprodukci, ale moje úžasná žena mě přesvědčila, že bicí prostě doma budou a hotovo! :-) A tak tu jsou, pořád něco točím a opravdu mi to dělá velkou radost. Jedna z posledních skladeb, kde jsem natáčel bubny je právě nová píseň Malý princ, kterou kompletně vytvořil a produkoval Vašek NOID Bárta. Tato skladba se mi fakt moc líbí a spolupráce s Vaškem byla jako vždy skvělá. Teď spolu opět makáme na dalším projektu, ale o tom zas příště. Užijte si klip! https://www.youtube.com/watch?v=J-2VX_iA0voProducent - Václav Noid Bárta a jeho Paranoid studio Hudba, aranž, programing, mix, master - Václav NOID Bárta Text - Eliška Grabcová Videoklip - Paranoid studio Kytara - Ján Tulenko Bicí - Hanz Sedlář Violoncello - Šimon Marek Housle - Dana Jelinková Basa, piano - Václav NOID Bárta Vokály - Eliška Grabcová

projít na článek

Bicí nástroje a perkuse

Bicí nástroje, u nichž se mnohdy můžeme setkat také s označením „perkuse“, jsou pravděpodobně tou nejstarší a zároveň snad nejobsáhlejší skupinou hudebních nástrojů. Označení perkuse bylo původně ekvivalentem pro název „bicí nástroje“, nyní se však setkáv

projít na článek

Petr Linhart & 29 Saiten - Zaječí

Záznam z uvítání alba Rozhledna - Praha, Jazzdock, 8.6.2015. Kapela 29 Saiten ve složení: Josef Štěpánek - pedal steel, Marek Štifter - elektrická kytara, Jan Kořínek - hammond, Jan Lstibůrek - kontrabas, David Landštof - bicí.

projít na článek

Petr Linhart & 29 Saiten - Cargo

Záznam z uvítání alba Rozhledna - Praha, Jazzdock, 8.6.2015. Kapela 29 Saiten ve složení: Iva Pazderková - vocal, Josef Štěpánek - pedal steel, Marek Štifter - elektrická kytara, Jan Kořínek - hammond, Jan Lstibůrek - baskytara, David Landštof - bicí. 

projít na článek

Petr Linhart & 29 Saiten - EuroNight má zpoždění

Záznam z uvítání alba Rozhledna - Praha, Jazzdock, 8.6.2015. Kapela 29 Saiten ve složení: Josef Štěpánek - elektrická kytara, Marek Štifter - akustická kytara, Jan Kořínek - hammond, Jan Lstibůrek - baskytara, David Landštof - bicí. 

projít na článek

Petr Linhart & 29 Saiten - To bylo to Kladno

Záznam z uvítání alba Rozhledna - Praha, Jazzdock, 8.6.2015. Kapela 29 Saiten ve složení: Josef Štěpánek - elektrická kytara, Marek Štifter - akustická kytara, Jan Kořínek - hammond, Jan Lstibůrek - kontrabas, David Landštof - bicí. 

projít na článek