Biddingtoolsáci se fotili. Podívejte, jak nám to sluší

Usmjte se na m, no tak ti, dva jedna cvak , oz valo se jednoho norov ho dne z na ich kancel . Rosteme jako houby po de ti, a tak jsme si pozvali zku en ho fotografa, aby n m nafotil nov profilov a t mov fotky. Jak jsme se vili do rol fotomodel a fotomodelek? Pesvdte se sami v galerii na konci l nku. N dream team Vdycky n m z leelo na tom, aby bylo patrn , e jsme firma s velou lidskou tv , ne jen chladn bidovac stroj bez emoc . Proto v m v echny ty skvl lidi, kte se pod lej na tom, aby v m na e n stroje pin ely ten nejvt mon uitek, chceme uk zat. R di o sob tvrd me, e jsme opravdov dream team. U del dobu n m ale chybly pkn fotky, kter by na i atmosf ru uvnit firmy zrcadlily. Skromn se toti domn v me, e jsme naprost unik t. V jin firm toti takto geni ln vyv en sloen pohodov ch lid nenajdete. Den D Samotn mu focen pedch zelo mnoho p prav. Den D zaal gener ln m klidem kancel , le tn m monitor, bot i mnoh ch obliej. No jednodu e, schovali jsme v echny kostlivce do sk n , aby prosted na fotk ch vypadalo co nejl pe. Tak jo, fotograf je tu. Zavl dla panika. Jak se m me tv it, kam se m me d vat a kdo proboha pjde prvn ? Na tst pan fotograf Drozd ml situaci pod palcem. Rychle prolomil ledy a fotky jednotliv ch len se z jeho hled ku sypaly z vratn m tempem. Bhem dopoledne jsme mli hotovo. T m Nejvt v zvou bylo nafotit hromadn t mov fotky v ru n m p zem HUBu. Ped objektivem n m neust le pendlovali lid , take vychytat ten spr vn okamik a udlat cvak nebylo vbec snadn . Klobouk dol ped panem Drozdem, kter se nenechal rozhodit. Vym kl z n s ten nejlep v kon a my ho jen doporuujeme. Nejt bylo ale teprve ped n mi, vybrat nejpovedenj fotky. Jak se n m to povedlo, co mysl te? Článek Biddingtoolsáci se fotili. Podívejte, jak nám to sluší se nejdříve objevil na Trayto.

projít na článek

Sezona 2017 začíná!!!

Co frčí? Přece dřevěné sluneční brýle! Máme naskladněno a vybere si každý. Naše brýle sluší a ještě chrání kvalitní polarizací tvé oči. Příspěvek Sezona 2017 začíná!!! pochází z DAWOOD

projít na článek

Igepa slaví 25 let v ČR!

Začátkem června jsme oslavili 25 let Igepa v ČR. Podívejte se na fotky a video z oslavy. Fotogalerie  

projít na článek

3M Knifeless školení

Za velkého zájmu proběhlo školení 3M Knifeless. Připravujeme další akce tohoto typu. Podívejte se na fotky ve Fotogalerii. 

projít na článek

Jaké spoření na důchod je státem podporované?

Pokud chcete spořit na důchod, podívejte se, jak dosáhnout na nějakou z výhod, kterými stát takové spoření podporuje.

projít na článek

Astratex má nyní krásné dámské spodní prádlo levněji

Každá žena je krásná. Ve spodním prádle od Astratexu budete dokonce nádherná! Podívejte se s námi, co vše můžete nakoupit u Astratex za bezkonkurenční ceny a s cashbackem!

projít na článek