Složky každé přirozené potraviny jsou ve vzájemném harmonickém poměru. Je to důležité pro trávení, protože složky se navzájem doplňují. Například na trávení pšeničného zrna jsou nepostradatelné otruby, protože vitamín B a vápník, které jsou jejich složkami, jsou potřebné pro trávení škrobu a cukru nacházejících se uvnitř zrna. Jestliže vitamín B a vápník chybějí, musí je dodat tělo, čímž se organismus oslabuje. Tak nastává porucha rovnováhy. Zákon přírody vyžaduje, aby potrava zůstala...
Možná Vás napadne, proč se zabývám na webu Syrová strava i přírodní kosmetikou a ekodrogerií. Možná se ptáte, co to má společného se zdravým jídlem a pitím? Myslím, že hodně. To, co nanášíme na kůži, pleť, vlasy a nehty nebo co vdechujeme se stejně jako
projít na článekCement bílý podle ČSN EN 197-1, portlandský cement EINECS: 266-043-4 pro stavební účely, včetně spárování obkladu a dlažeb. Podklad musí být pevný, nosný, soudržný, bez prachu a mastnot. Při použití nutno zvolit vhodnou recepturu pro poměr vody, cementu,
projít na článekCement bílý podle ČSN EN 197-1, portlandský cement EINECS: 266-043-4 pro stavební účely, včetně spárování obkladu a dlažeb. Podklad musí být pevný, nosný, soudržný, bez prachu a mastnot. Při použití nutno zvolit vhodnou recepturu pro poměr vody, cementu,
projít na článekPojivo pro přípravu malt, betonů a stavebních výrobků - pro stavební účely, včetně spárování obkladů a dlažeb, příprava malt a betonů. Použití: jako hydraulické pojivo pro stavební účely, včetně spá
projít na článekPojivo pro přípravu malt, betonů a stavebních výrobků - pro stavební účely, včetně spárování obkladů a dlažeb, příprava malt a betonů. Použití: jako hydraulické pojivo pro stavební účely, včetn
projít na článek