Biografie legendárního kytaristy JUDAS PRIEST: Příběh jedné velké nelásky

Obě gigantická jména heavy metalu i britské hudební scény. Dvě kapely, které se ve své době nemohly vystát. I když čas hrany obrousil, jablko nevraživosti nikdy úplně nevyhnilo, jak víme.

projít na článek

Biografie legendárního kytaristy JUDAS PRIEST: Megalomanský let vrtulníkem

V době největší slávy rock’n’rollové kapely podnikaly roztodivné vylomeniny. JUDAS PRIEST si do svého portfolia zařadili pompézní cestu na obří koncert helikoptérou. A K.K. nestačil zírat.

projít na článek

Biografie legendárního kytaristy JUDAS PRIEST: Osudový moment, který zažehl plamen

K.K. Downing už není pár let součástí JUDAS PRIEST, přesto rád zavzpomínal na okamžik, který mu vryl ony dvě slova hluboko do srdce. Pro jedny Jidáš, pro druhé Kněz. Legendou K.K. zůstane navždy.

projít na článek

Biografie legendárního kytaristy JUDAS PRIEST: Jak se promarnil potenciál Nostradama

Ambiciózní deska z roku 2008 mohla podle K.K. Downinga kapelu vystřelit do nových sfér zájmu. Nestalo se tak, protože JUDAS PRIEST prý zůstali při propagaci příliš při zemi a slavný hudebník zažil další nepříjemný moment, který ho uvrhl do ještě větší ske

projít na článek

Biografie legendárního kytaristy JUDAS PRIEST: Hon na čarodějnice

Jednou z nejčernějších kapitol v životě britské kapely byl soudní proces, který museli JUDAS absolvovat. K.K. Downing toto období obzvláště špatně nesl a rozpovídal se o tom rozsáhle ve své knize.

projít na článek

Biografie legendárního kytaristy JUDAS PRIEST: Jak chtěl K.K. zbít svého otce

Problematický vztah Downinga se svým otcem je v knize na mnoha místech probírán. Nevraživost, která později ústila až v nenávist se v jeden moment stáčela do otevřeného, násilného konfliktu.

projít na článek