Biokosmetika – přirozená volba pro krásu

Jedna přírodní složka neznamená, že lze celý kosmetický produkt považovat za přírodní. Obzvlášť když obsahuje také chemicky vytvořené detergenty, vůně a konzervační látky, které se ani zdaleka neblíží darům matky přírody. Než si koupíte jakýkoliv kosmetický přípravek, měli byste si přečíst složení a analyzovat jej, hledat informace o složkách, které neznáte, a věnovat pozornost certifikátům a značení na obale. Pomůže vám to ověřit, zda jste si vybrali přírodní kosmetiku nebo produkt, který se za něj vydává. Nechce se vám nic takového podnikat? Vydejte se do obchodu, kde prodávají výhradně biokosmetiku! Ekokočka vybírá kvalitní produkty za vás Jedním z obchodů, kde koupíte pouze kvalitní biokosmetiku, je Ekokočka. Kamennou prodejnu má ve Vsetíně. Pokud tam budete mít cestu, určitě se stavte. Jde o malý krámek, který vás už při vkročení přivítá velmi příjemnou vůní přírody. Veškerá nabízená kosmetika je bio kvality, majitelka obchodu každý produkt v nabídce pečlivě vybírá. Právě proto v sortimentu najdete pouze produkty lokální výroby, z malých dílen, nikoliv velkých továren. Všechny jsou příjemně voňavé a léčivé. V nabídce přitom není jen kosmetika, ale také oleje, svíčky a mnoho potřebných drobností do domácnosti. Ekokočka má samozřejmě i svůj e-shop. Jak poznat bio kosmetiku v obchodě? Kdybyste se přece jen rozhodli jít do klasické drogerie nebo jiného běžného obchodu, bio kosmetiku poznáte podle následujících značek: · Přírodní složení – bio kosmetika má 99 % přírodních složek. · Non-GMO – produkty rostlinného původu bez geneticky modifikovaných složek. · Vegan – žádná ze složek produktu není živočišného původu. · SLS free – neobsahuje sulfáty, tedy umělou látku, která našemu tělu škodí. Jistě si všimnete, že biokosmetika je o něco dražší než ta klasická. Je to však investice do vašeho zdraví. Přírodní látky nemají žádné negativní dopady na náš organismus. To se o těch chemicky vytvořených říct nedá.The post Biokosmetika – přirozená volba pro krásu first appeared on Finanční zprávy.

projít na článek

Tentokrát nenamalovaná! Prožijte léto bez make-upu

Pro krásu se musí trpět, ale na přirozenou krásu stačí si počkat. A možná ji trochu popohnat, když víte, jak na to. Zapomeňte na make-up a nechte vykouknout své pravé já. Jak na to?

projít na článek

Hliněné omítky v interiéru - přirozená a ekologická klimatizace

Stále větší oblibu si získávají hliněné omítky. Díky svým vlastnostem mají velmi pozitivní vliv na mikroklima v místnosti, a jsou proto velmi vhodné i do panelových domů či kanceláří. Připravte se však na mírně vyšší cenu a pracnější, ale zábavnou aplikac

projít na článek

Nová kniha - myšlenky Arno Sterna

Knihovnička arteterapeutů se minulé dny rozšířila o novou knížku z nakladatelství Malvern. Jmenuje se Malování jako hra a přirozená stopa.

projít na článek

Víkendový puťák pro generaci Koblih

O víkendu na konci května se uskuteční víkendový puťáček po krásách Moravského krasu. Bude to dost o chození a bolavých nohách, tak se na to připravte. Přihlašujte se prosím zde: ZDE

projít na článek

AliExpress návod: Jak zvolit správnou velikost

Tolik krásného oblečení a bot na AliExpress jen za hubičku. Člověk by nejraději koupil všechno. Ale ani přes nadšení při vybírání by neměl zapomínat na jednu věc – a to je volba správné velikosti oblečení a obuvi.

projít na článek