Bioveta, a.s. uspořádala odborné přednášky v Latinské Americe

Koncem roku 2021 navštívili MVDr. Alberto Velasquez a MVDr. Josef Zajíc, Ph.D. některé klienty Biovety v Latinské Americe. Obchodní záležitosti, týkající se prodeje výrobků Biovety a registrace dalších veterinárních přípravků v tomto teritoriu projednali s představiteli firmy Carval (Kolumbie) a firmy Montvec Servicios (Kostarika). Kromě jednání s představiteli firem se oba představitelé Biovety setkali s veterinárními specialisty, pro které byl uspořádán cyklus odborných přednášek, které proběhly ve městech Bogota, Santa Rosa del Osos a Monteria v Kolumbii a ve městech Guapiles a Guacimo v Kostarice.

projít na článek

Bioveta - edukační semináře ve Vietnamu

V srpnu uspořádala Bioveta v Hochiminhu a Hanoji dva velké semináře týkající se zejména problematiky parvovirových onemocnění. Oba semináře byly současně využity k prezentaci našich produktů, které jsou ve Vietnamu registrovány.

projít na článek

Bioveta oslavila 100leté výročí od svého založení

Rok 2018 je rokem oslav 100 let od svého založení nejen pro Českou republiku, ale i pro společnost Bioveta, a. s. Ivanovice na Hané. V rámci tohoto roku společnost uspořádala akce jak pro své klienty z ČR i ze zahraničí, veterinární lékaře, tak i pro zamě

projít na článek

Po stezce Kolumbijských And

MVDr. Alberto Velasquez (oblastní manažer pro Latinskou Ameriku a MVDr. Josef Zajíc (produktový manažer pro hormony) nedávno navštívili v karibské Kolumbii největšího obchodního partnera Biovety v Latinské Americe, Carval de Colombia. Tato firma importuje

projít na článek

Zemědělské výstavy v Kyjevě se zúčastnila i Bioveta

V letošním roce je Bioveta na Ukrajině hodně vidět. Lidé se s ní mohou setkat jak na veterinárních kongresech a výstavách, tak i na školeních, které Bioveta sama pořádá. Naposledy se Bioveta představila na zemědělské výstavě v Kyjevě.

projít na článek

Bioveta na veterinárním kongresu v Rumunsku

Bioveta se již tradičně zúčastnila kongresu veterinárních lékařů AMVAC 2019. Jde o největší veterinární vzdělávací setkání v Rumunsku, kde je Bioveta lídrem na trhu veterinárních biologických preparátů.

projít na článek