Bioveta je vítězem 46. ročníku volejbalového veterinárního turnaje

Již 46 let se veterinární lékaři jednou ročně schází, aby poměřili své sportovní dovednosti na volejbalovém turnaji. Tomu letošnímu vládla Bioveta.

projít na článek

BIOVETA VÍTĚZEM 48. ROČNÍKU VETERINÁRNÍHO VOLEJBALOVÉHO TURNAJE

Vranovská pláž, 26.-28.5.2023 - další tradiční ročník veterinárního volejbalu, organizovaný OS KVL Znojmo s podporou OS KVL Břeclav, který proběhl v závěru května v areálu Vranovské přehrady, zůstává jistě v myslích všech účastných pěknou vzpomínkou.

projít na článek

Rumunsko: Spolupráce s Fakultou veterinárního lékařství v Temešváru trvá

Společnost Bioveta Romania zakončila akademický rok společně se studenty posledního ročníku, budoucími veterináři Fakulty veterinárního lékařství v Temešváru.

projít na článek

Rumunsko: Pokračující spolupráce s Fakultou veterinárního lékařství v Temešváru

27. listopadu 2023 společnost Bioveta Romania v úzké spolupráci s Fakulta veterinárního lékařství v rámci Přírodovědné univerzity Regele Mihai I v Temešváru uspořádala interaktivní setkání se studenty posledních ročníků - budoucími veterinárními lékaři.

projít na článek

Bioveta, a.s. – Generální partner Veterinárního reprezentačního plesu, Žofín, 13. 1. 2018

Společnost Bioveta, a.s. Ivanovice na Hané byla Generálním partnerem Veterinárního reprezentačního plesu, který pořádala Komora veterinárních lékařů České republiky v prostorách novorenesančního paláce Žofín v Praze v sobotu 13. ledna 2018.

projít na článek

Rumunsko: Tradiční setkání na Fakultě veterinárního lékařství v rámci Přírodovědné univerzity Iasi

Již třetím rokem se Bioveta Romania účastnila 21. listopadu 2023 akademického setkání na Fakultě veterinárního lékařství v rámci Přírodovědné univerzity Iasi, spolu se studenty 5. ročníků.

projít na článek