Bioveta na kongresu Efektivní chov prasat

Bioveta opět vystoupila na jednom z ukrajinských kongresů, kde přednášela o obecné imunoprofylaxi prasat.

projít na článek

Křest knihy Chov prasat na semináři Aktuální směry v chovu prasat

Dne 7. 12. 2023 se v zasedací místnosti Výzkumného ústavu živočišné výroby, v. v. i. uskutečnil seminář Aktuální směry v chovu prasat. Na semináři byla představena a pokřtěna nová kniha Chov prasat s podtitulem technologie-technika-management, kterou vyda

projít na článek

Bioveta na veterinárním kongresu v Rumunsku

Bioveta se již tradičně zúčastnila kongresu veterinárních lékařů AMVAC 2019. Jde o největší veterinární vzdělávací setkání v Rumunsku, kde je Bioveta lídrem na trhu veterinárních biologických preparátů.

projít na článek

Společnost Bioveta, a.s. účastníkem 27. kongresu IPVS (International Pig Veterinary Society) a 15. evropském sympoziu managementu zdraví prasat v Lipsku, 3. – 7. června 2024

Organizátoři letošního IPVS kongresu si jen stěží mohli vybrat vhodnější místo než historické město Lipsko, navíc pod záštitou univerzity v Lipsku založenou již roku 1409.

projít na článek

Bioveta byla partnerem kongresu v Kyjevě

Bioveta se zúčastnila ukrajinského kongresu v Kyjevě a vystoupila v hlavním bloku programu.

projít na článek

Bioveta partnerem konference v Polsku

Zámek v Pavlovicích u Lešna hostil 9. října přibližně 200 lékařů specialistů zabývajících se zdravím, prevencí a léčbou chorob prasat u příležitosti 10. ročníku Konference pod názvem OZVĚNY KONGRESU.

projít na článek