Bioveta na veterinární konferenci v Polsku

V poslední době jsou stále více populární veterinární konference zaměřující se nejen na akademické znalosti, ale především na sdílení zkušeností a chyb, kterým lze zabránit. Tímto se zabývala i nedávná konference, která se konala ve dnech 19.–20. října v polském městě Kielce, pod záštitou doktora Jaceka Garncarze. Konference se zúčastnilo více než 400 hostů.

projít na článek

Bioveta na kongrese PSLWMZ 2019

Bioveta se ve dnech 16.–17. 11. 2019 zúčastnila 26. Mezinárodního kongresu veterinární medicíny malých zvířat v Polsku.

projít na článek

BIOVETA ZÍSKALA OCENĚNÍ NA NEJVĚTŠÍ VETERINÁRNÍ AKCI ROKU V POLSKU!

Ve dnech 22. a 23. dubna 2017 se konal pod záštitou ministryně zemědělství v polské Lodži XIII. Veletrh veterinární medicíny VetMEDICA společně se VII. ročníkem Kongresu VetFORUM.

projít na článek

Bioveta, a.s., vstupuje na panamský trh

Latinská Amerika je z hlediska veterinární medicíny zajímavou oblastí a Bioveta, a.s., ji tak také chápe. Proto můžeme s radostí oznámit, že od 16. června jsme oficiálně začali dodávat naše veterinární přípravky do Panamy, která je ekonomicky nejsilnější

projít na článek

Bioveta na veterinárním kongresu v Rumunsku

Bioveta se již tradičně zúčastnila kongresu veterinárních lékařů AMVAC 2019. Jde o největší veterinární vzdělávací setkání v Rumunsku, kde je Bioveta lídrem na trhu veterinárních biologických preparátů.

projít na článek

Bioveta se zúčastnila online konference Veterinární lékařství a krmení

Navzdory koronaviru a souvisejícím omezením každodenního života je potřeba přijímat a sdílet profesionální znalosti a zkušenosti. Proto se Bioveta zúčastnila ruské online konference Veterinární lékařství a krmení.

projít na článek