Bioveta partnerem ceny Veterinář roku 2017

V sobotu 7. dubna 2018 proběhl na Slovanském ostrově v Praze XV. ročník galavečera Koně na Žofíně. Vyhlašování cen časopisu Jezdectví, Pavo Poháru Jezdectví, Cen skokové komise České jezdecké federace a zvláštních cen časopisu Jezdectví sledovaly stovky diváků. Kolorit galavečera milovníků koní dotvářela také přítomnost běloušů z kladrubského hřebčína a přítomnost starokladrubských vraníků jízdní policie.

projít na článek

Bioveta veterinář roku 2018

V sobotu 9. 3. 2019 proběhl galavečer Koně na Žofíně 2019. Součástí večera bylo i předání ceny Bioveta Veterinář roku 2018.

projít na článek

Bioveta byla partnerem akce Pributkove

Bioveta patří na Ukrajině k velmi uznávaným společnostem. Nejen kvůli kvalitním přípravkům, ale také díky odbornosti jejich zaměstnanců. Není tak divu, že když se uskutečnila největší veterinární akce tohoto roku, Bioveta se jí zúčastnila jako partner, vy

projít na článek

Bioveta partnerem XII Mezinárodního mléčného kongresu na Ukrajině

Pobočka Bioveta Ukraine se ve dnech 5.–6. 3. 2019 stala významným partnerem největší události v mlékárenském průmyslu na Ukrajině a ve východní Evropě.

projít na článek

Bioveta partnerem 23. Středoevropského buiatrického kongresu

Česká buiatrická společnost ve spolupráci s Fakultou veterinárního lékařství Veterinární univerzity Brno, pořádala v brněnském hotelu Atlantis ve dnech 23. až 27. dubna 2024 již 23. Středoevropský buiatrický kongres. Bioveta byla partnerem této výjimečné

projít na článek

Bioveta byla hlavním partnerem konference v Sumy

Bioveta byla hlavním partnerem veterinární konference, která se uskutečnila v ukrajinském městě Sumy.

projít na článek