Bioveta Romania pokračuje v úspěšné spolupráci s Fakultou veterinárního lékařství v Temešváru

Naše partnerství s FMV Temešvár pokračuje a vyjadřujeme naši trvalou touhu být studentům co nejblíže ve prospěch budoucích specialistů v oboru.

projít na článek

Rumunsko: Pokračující spolupráce s Fakultou veterinárního lékařství v Temešváru

27. listopadu 2023 společnost Bioveta Romania v úzké spolupráci s Fakulta veterinárního lékařství v rámci Přírodovědné univerzity Regele Mihai I v Temešváru uspořádala interaktivní setkání se studenty posledních ročníků - budoucími veterinárními lékaři.

projít na článek

Rumunsko: Spolupráce s Fakultou veterinárního lékařství v Temešváru trvá

Společnost Bioveta Romania zakončila akademický rok společně se studenty posledního ročníku, budoucími veterináři Fakulty veterinárního lékařství v Temešváru.

projít na článek

Bioveta partnerem 23. Středoevropského buiatrického kongresu

Česká buiatrická společnost ve spolupráci s Fakultou veterinárního lékařství Veterinární univerzity Brno, pořádala v brněnském hotelu Atlantis ve dnech 23. až 27. dubna 2024 již 23. Středoevropský buiatrický kongres. Bioveta byla partnerem této výjimečné

projít na článek

Rumunsko: Tradiční setkání na Fakultě veterinárního lékařství v rámci Přírodovědné univerzity Iasi

Již třetím rokem se Bioveta Romania účastnila 21. listopadu 2023 akademického setkání na Fakultě veterinárního lékařství v rámci Přírodovědné univerzity Iasi, spolu se studenty 5. ročníků.

projít na článek

Bioveta, a.s. – Generální partner Veterinárního reprezentačního plesu, Žofín, 13. 1. 2018

Společnost Bioveta, a.s. Ivanovice na Hané byla Generálním partnerem Veterinárního reprezentačního plesu, který pořádala Komora veterinárních lékařů České republiky v prostorách novorenesančního paláce Žofín v Praze v sobotu 13. ledna 2018.

projít na článek