Bioveta ve Vietnamu

Rychle se rozvíjející segment praxí malých zvířat ve Vietnamu již několik let doprovází podpora Biovety. Ta ve spolupráci s místním partnerem stála na počátku jeho vzniku a v současnosti se aktivně věnuje pomoci při zvyšování kvality služeb poskytovaných rychle rostoucí síti místních klinik a veterinárních nemocnic.

projít na článek

Bioveta - edukační semináře ve Vietnamu

V srpnu uspořádala Bioveta v Hochiminhu a Hanoji dva velké semináře týkající se zejména problematiky parvovirových onemocnění. Oba semináře byly současně využity k prezentaci našich produktů, které jsou ve Vietnamu registrovány.

projít na článek

Návštěva veterinárních klinik ve Vietnamu

V březnu Bioveta navštívila veterinární kliniky ve Vietnamu, které jsou odběrateli našich produktů.

projít na článek

Dobré zprávy z Vietnamu

Společnost Bioveta, a.s., která své produkty exportuje do více než 90 zemí světa, se rozhodla rozšířit své obchodní aktivity ve Vietnamu a to prostřednictvím nově vzniklé Veterinární nemocnice Grenvetu - GREENPET v Hanoji. Slavnostní otevření této nemocni

projít na článek

Zemědělské výstavy v Kyjevě se zúčastnila i Bioveta

V letošním roce je Bioveta na Ukrajině hodně vidět. Lidé se s ní mohou setkat jak na veterinárních kongresech a výstavách, tak i na školeních, které Bioveta sama pořádá. Naposledy se Bioveta představila na zemědělské výstavě v Kyjevě.

projít na článek

Bioveta na veterinárním kongresu v Rumunsku

Bioveta se již tradičně zúčastnila kongresu veterinárních lékařů AMVAC 2019. Jde o největší veterinární vzdělávací setkání v Rumunsku, kde je Bioveta lídrem na trhu veterinárních biologických preparátů.

projít na článek