Blahopřání od tylovských zpěvaček z Rosénky

Pěkné svátky vánoční všem Tylovjanům přejí členky Klubu seniorů a zpěvačky souboru Rosénka  Vlasta Solanská a Anna Vičanová.  Zároveň si vás dovolují pozvat na vánoční a novoroční koncert. Ten první se koná v  pátek 27. prosince 2019 ve 14,30 hodin  v kostele sv. Antonína Paduánského na Dolní Bečvě.  Rožnovským příznivcům pak Rosénka zazpívá v  s obotu 4. ledna 2020 ve 14.30 hodin  v místním kostele Všech svatých. (LV)

projít na článek

Vzpomínka na 60. hasičská léta v Tylovicích

Jana Surého zaujalo na webu Tylovice.cz video Ondry Jurči ze soutěží tylovských hasičů v roce 2011. „Kloubouk dolů před úžasným tempem nynějšího požárního útoku, kdy dosahované časy jsou v řádech vteřin,“ ocenil výkony dnešních mladých tylovských hasičů J

projít na článek

Prodej tylovských novostaveb zahájen

V Tylovicích na pozemku o celkové rozloze 1,7 hektarů bylo postaveno osm rodinných domků.

projít na článek

Pozvánka na sobotní koncert Rosénky

Anna Vičanová a Vlasta Solanská, členky souboru Rosénka, zvou Tylovjany na koncert, který se koná v sobotu 6. ledna 2018 ve 14.30 hodin v rožnovském kostele Všech svatých.. Rosénka, kterou tvoří senioři z Rožnova a okolí, přináší posluchačům radost a dobr

projít na článek

Tylovské kvetoucí zahrádky mají šanci

Rožnov vyhlásil  soutěž  Kvetoucí město. A protože na řadu tylovských balkonů,skalek, zahrádek i okenních parapetů je radost pohledět, bylo by fajn, kdyby se šikovní zahradníci a zahradnice přihlásili:) (MTA)

projít na článek

Skvělé umístění tylovských hasičů na obvodové soutěži na Horní Bečvě

HORNÍ BEČVA – V sobotu 26. května 2012 se uskutečnila na Horní Bečvě obvodová soutěž. Naši chlapci z Tylovic nezklamali. O průběhu soutěže Tylovice.cz informoval Ondřej Jurča:  Tylovjané zvítězili v požárním útoku!!!!

projít na článek