Blesková výzva pro pobavení a proti stárnutí mozku: Spočítej váhu zvířátek. Stihneš to do 15 sekund?

Hádanky byly zábavnou kratochvílí již pro naše babičky, které se nás tímto způsobem snažili zbavit chvilek nudy, když jsme byli malými dětmi. Hádanky nás nutí zapojit mozkové funkce, zrychlit myšlení a zlepšit koncentraci. Dokážete se poprat s tou naší a spočítat váhu zvířátek na obrázku?

projít na článek

Zábavný kvíz proti stárnutí mozku: Najdi 3 rozdíly na obrázcích lišky a zajíce. Zkus to do 10 vteřin

Přemýšleli jste někdy nad tím, jak jste na tom s logickým myšlením? Zvládáte rozluštit náročnější hádanky a všímat si těch nejmenších detailů? Pokud si myslíte, že ano, pak rozhodně čtěte dál. Přinášíme vám jedinečný kvíz určený proti stárnutí mozku. Najd

projít na článek

Seznam potravin, které brání stárnutí mozku, rozvoji Alzheimera a zlepší paměť. Od 50 let je jezte denně!

Stárnutí je přirozený lidský proces a nevyhne se nikomu z nás. Začali jste po padesátce zapomínat a mozek zpomaluje? Tři měsíce jezte tyto potraviny a uvidíte, že vám to bude pálit jako před lety.

projít na článek

MŠ krmení zvířátek

MŠ krmení zvířátek V pondělí 15. 1. školka vyrazila na procházku k řece Jihlavě. Děti měly možnost vidět kachny, kačery, labutě, nutrie, a dokonce je i nakrmily suchým pečivem.

projít na článek

Rychlý zábavný kvíz proti stárnutí mozku: Doplň chybějící část obrázku. Mělo by Vám stačit 5 vteřin

Pokud máte bystrý postřeh a rychle vám to pálí, pak rozhodně nikam neodcházejte. Přinášíme vám jedinečný zábavný kvíz, se kterým procvičíte mozek, aby nestárnul. Zvládnete doplnit chybějící část obrázku?

projít na článek

Tuto primitivní levnou mast si vyráběla Sissi i Kleopatra proti stárnutí. Je superúčinná a máte ji hned

Každý z nás si přeje nikdy nezestárnout. Dobrou zprávou je, že aby tomu tak bylo, nemusíte utrácet tisíce za mnohdy předražené a ne vždy účinné výrobky. Plně postačí, když si vyrobíte mast proti stárnutí. Tu znaly a používaly také krásky jako císařovna Si

projít na článek