Bleskový zásah JSDH Vrčeň

Rádi zveřejňujeme úspěšný výjezd naší zásahové hasičské jednotky. Dne 16. července  byl zpozorován ve večerních hodinách začínající požár na mezi u pole mezi Vrčení a Tojicemi. Naše zásahová jednotka se rychle shromáždila a dorazila k ohni jako první. Po rozvinutí proudu byly zahájeny hasební práce, prolití spáleniště vodou a rozhrabání lopatami. Oheň se tak nemohl rozšířit po blízkém poli a neohrozil blízký lesík Hájek. V krátké době dorazily i profesionální jednotka HZS z Nepomuku a dobrovolní hasiči z Nepomuku a ze Žinkov. Velitel zásahu z HZS Nepomuk provedl kontrolu po dahašení a cca po půl hodině povolil návrat na základnu. Na místě také ocenil rychlost a připravenost vrčeňských hasičů. 

projít na článek

Výzva více zájemcům o provádění zimní údržby v obci Vrčeň

Obec Vrčeň vyzývá zájemce o provádění zimní údržby v obci k podání cenové nabídky na tyto práce: Údržba místních a účelových komunikací a veřejných zpevněných ploch (parkovišť) spočívající v shrnování sněhu a posypu (sůl a inertní materiál) četnost dle d

projít na článek

Rozsvícení vánočního stromku 2023

Obec Vrčeň Vás všechny zve na společnéROZSVÍCENÍ VÁNOČNÍHO STROMU první adventní neděli 3.prosince 2023 vystoupení: dětí z Mateřské školky , Základní školy a Smíšeného pěveckého sboru Vrčeň malé občerstvení zajištěno (svařák, čaj,...) Plakát ke stažen

projít na článek

TŘÍKRÁLOVÁ SBÍRKA 2024

Proběhne v obci Vrčeň dne 13.1.2024 pod záštitou Charity ČR. Plakát ke stažení

projít na článek

Hasičský memoriál

SDH Vrčeň Vás srdečně zve na tradiční memoriál pana Jana Chodory, který se uskuteční 30.9. 2023 od 13h na návsi ve Vrčeni.

projít na článek

Dětský den v Sedlišti

Obec Sedliště, Srby a Vrčeň Vás společně zve na dětský den, který se bude konat v sobotu 3.6. 2023 od 14h v Sedlišti na hřišti. Občerstvení zajištěno.

projít na článek