BMW Group zrychluje přechod na elektromobilitu

BMW Group zrychluje svůj přechod na elektromobilitu, s novou generací modelů NEUE KLASSE je připravena na další akceleraci. 50% podílu hodlá na své globální produkci pro čistě elektrické modely dosáhnout dříve než v roce 2030. Společnost plánuje do konce roku 2030 prodávat více než 50 procent čistě elektrických vozů a za tímto účelem investuje do rozšíření své mezinárodní výrobní sítě. Továrna v mexickém San Luis Potosí bude v budoucnu vyrábět čistě elektrické modely NEUE KLASSE, z tohoto důvodu zde vzniká také vlastní továrna na vysokonapěťové baterie.

projít na článek

BMW Group zrychluje expanzi elektromobility.

BMW Group je při své akceleraci ve své elektrifikační strategii pro rok 2025 plně nabitá a zrychluje tempo svého programu pro rozšiřování elektromobility.

projít na článek

Nissan na tokijském autosalonu zrychluje tempo elektrifikace

Nissan na tokijském autosalonu zrychluje tempo elektrifikace – představuje nové koncepty vozů s nulovými emisemi a oznamuje účast ve Formuli E.

projít na článek

Spolupráce s významným stavitelem rodinného bydlení společností CENTRAL GROUP

Systémy JABLOTRON využívají stovky spokojených zákazníků společnosti CENTRAL GROUP. Zabezpečení od ASCZ si můžou prohlédnout v ukázkových bytech, nebo ve vzorkovně CENTRAL GROUP u stanice metra Pankrác (viz foto).

projít na článek

BMW Group nastavuje směr budoucí mobility

Radost z jízdy, BMW i, EfficientDynamics: U BMW Group jdou emoce a trvalá udržitelnost ruku v ruce.

projít na článek

ŠKODA na autosalonu v Ženevě 2019: Fotografie

Škoda představuje konkrétní výhled na elektromobilitu v podobě studie ŠKODA VISION iV.

projít na článek