BMW X6. Vůdčí osobnost s širokými lokty.

BMW odhalilo novou generaci modelu Sports Activity Coupé s pokrokovým a mimořádně výrazným stylem.

projít na článek

Inteligentní osobní asistent dodává BMW osobnost

BMW Group je s funkcí BMW Intelligent Personal Assistant (BMW Inteligentní osobní asistent) na začátku revoluce radosti z jízdy.

projít na článek

Agama

Agamy bývají ve většině případů pohodářky. Samozřejmě nelze zobecnit, že všechny agamy jsou takové. Stejně jako lidé i agamy mají svoji osobnost. Jedna agama může být klidná, druhá agresivní, třetí plachá, vždy záleží na konkrétním jedinci.

projít na článek

Nový CITROËN C3: Stále výraznější osobnost a stále více komfortu

Nový Citroën C3 je hatchback moderního střihu, který plní i ochrannou funkci. Ve svém segmentu se nepodobá žádnému jinému vozu.

projít na článek

V krizové situace reaguje člověk jinak, než když má všeho dostatek

Nudným teambuildingům odzvonilo. Co zkusit něco jiného? Něco, co odkryje vaši osobnost, postavení v týmu, fungování jednotlivých členů a chování v krizových situacích? Vzdělávací program a teambuilding v jednom - "Boj o přežití" představuje Tomáš Winkler,

projít na článek

Masáže

Masáže jsou praktikovány již tisíce let. V dnešní době si můžete vybrat z 80 masážních stylů s širokou škálou tlaků, pohybu a technik. Masáž zahrnuje tlačení, tření nebo manipulaci svalů a jiných měkkých tkání pomocí rukou a prstů. Někdy se k masírování p

projít na článek