BMW zahajuje výrobu BMW iX5 Hydrogen

Předseda představenstva BMW AG Oliver Zipse a Frank Weber, člen představenstva BMW AG zodpovědný za vývoj, se 31. srpna sešli, aby společně zahájili výrobu systémů palivových článků v mnichovském firemním kompetenčním centru pro vodík. Důvodem tohoto setkání je malá série vodíkových vozů BMW iX5 Hydrogen, které budou od konce letošního roku do testovacího a demonstračního provozu uváděny po celém světě. Kombinace palivových článků a vysokovýkonné baterie má obohatit nabídku společnosti o unikátní formu pohonu pro prémiový segment. BMW Group má v technologii vodíkového pohonu vizionářskou a průkopnickou roli, jejímž cílem je dosáhnout diverzifikovanějšího přechodu na bezemisní mobilitu.

projít na článek

Výroba malé série BMW iX5 Hydrogen

BMW Group zahajuje výrobu vodíkového modelu BMW iX5 Hydrogen. Výroba malé série vozu na vodíkový pohon probíhá na pilotní výrobní lince v mnichovském V&yacut

projít na článek

BMW iX5 Hydrogen v akci

Nový signál pro budoucí bezemisní mobilitu: Návštěvníci veletrhu IAA Mobility 2021 si budou moci vůbec poprvé vyzkoušet BMW iX5 Hydrogen.

projít na článek

BMW i Hydrogen NEXT na autosalonu IAA 2019 ve Frankfurtu

Představením BMW i Hydrogen NEXT na autosalonu IAA 2019 ve Frankfurtu nad Mohanem BMW Group demonstruje svou schopnost rozšířit portfolio elektrifikovaných vozidel o technologii palivových článků na vodík.

projít na článek

Citroën dodal první Ë-JUMPY HYDROGEN

Vývoj technologie palivových článků dostává ve společnosti Citroën díky výrobě prvního vozu ë-Jumpy Hydrogen nový rozměr.

projít na článek

Peugeot: Sériová výroba e-Expert Hydrogen

Peugeot se s novým vozem e-Expert Hydrogen v této energetické výzvě staví do pozice významného hráče.  

projít na článek